MHP'de Başvurular Başladı

Alaşehir Manşet Haber - Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Alaşehir İlçe Teşkilatı, 31 Mart 2019 yerel seçimler için yoğun bir şekilde çalışmaya başladı. Alaşehir İlçe Belediye Meclis üyeliği aday adaylığı için de başvurular ilçe sekreterliğine yapılmaya başlandı.

Reklam
Reklam

 

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Alaşehir İlçe Teşkilatı, 31 Mart 2019 yerel seçimler için yoğun bir şekilde çalışmaya başladı. Alaşehir İlçe Belediye Meclis üyeliği aday adaylığı için de başvurular ilçe sekreterliğine yapılmaya başlandı. Dosyaları kabul eden Alaşehir MHP ilçe yönetim kurulu üyesi ve aynı zamanda ilçe sekreteri Kenan Öztürk, şuan partiye muazzam şekilde ilgi ve alaka olduğunu belirtti.

İlk Başvurular Alındı

Alaşehir İlçe Belediye Meclis üyeliği için de başvurular ilçe sekreterliğine yapılmaya başlandı. Alaşehir MHP İlçe Belediye Meclis üyeliği aday adaylığı için ilk başvulardan birini Alaşehir'de hafriyat şirketi olan Gülmez Hafriyatın sahibi Hasan Gülmez yaptı.

Hasan Gülmez Kimdir?

1 Ekim 1983 tarihinde Manisa İli Alaşehir İlçesi’ne bağlı eski adı Ilgınköy olan, Ilgın mahallesinde doğmuştur. İlk ve ortaöğrenimini doğduğu şehir olan Alaşehir’de tamamlamıştır. Vatanını, milletini, bayrağını canından çok seven milliyetçi gençlerin bir araya geldikleri, teşkilatlanarak aynı hedefe yönlendikleri bir eğitim merkezi olan ve gelecekte bu ülkeyi yönetecek gençlerin bilgilerinin artmasında, beceri ve liderlik özelliklerinin tanımlanmasında önemli bir okul olan ülkü ocaklarına ortaöğrenimini gördüğü dönemde katılmıştır. Bu tarihten itibaren ülkü ocakları teşkilatında Ortaöğrenim Reisliğinden başlayarak birçok alanda görev üstlenmiş ve son olarak 2017 yılında Alaşehir Ülkü Ocakları 2. Başkanlığı görevinde bulunmuştur. Ocak yöneticiliklerinin yanı sıra Milliyetçi Hareket Partisi Alaşehir İlçe Teşkilatı’nın liyakat esaslı görevlendirmelerinde kendisine verilen görevleri eksiksiz olarak yerine getirmiş ve gecesini gündüzüne katarak, yalnızca ilçe merkezinde değil, bağlı mahallelerin tamamında ocaktan almış olduğu ahlak ve terbiye ile Milliyetçi Hareket Partisi ve görüşlerini halka anlatmıştır.

Alaşehir’de tanınan, sevilen, genç ve çalışkan kişiliklerinden biri olan Hasan GÜLMEZ, askerlik öncesi sigorta acentesi olarak başladığı iş hayatına askerlik sonrası Vestel A.Ş. de güvenlik görevlisi olarak devam etmiştir. Birkaç yıl Manisa’da ikamet eden GÜLMEZ, yükseköğrenimi için Alaşehir’e dönmüştür. Alaşehir Meslek Yüksekokulu Kooperatifçilik Bölümünde okurken Alaşehir Belediyesinde işe başlamış ve Belediye bünyesinde uzun yıllar çalışmıştır. 2017 yılında Gülmez Hafriyat Firmasını kurarak Alaşehir Belediyeden istifa etmiş ve halen hafriyat işiyle iştigal etmektedir. 

Mete Han’dan, Osman Gazi’den, Mustafa Kemal Atatürk’ten, Başbuğ Alparslan Türkeş’ten aldığı bayrağı asla yere düşürmeyeceğine ant içmiş, ülkücü ahlak ve terbiye ile yetişmiş Hasan GÜLMEZ evli ve iki çocuk babasıdır. 
 

 

 

 

 

 

hasan gülmez gülmez hafriyat 2019 alaşehir yerel seçim mhp aday