Meteoroloji'den Soğuk ve Yağışlı Hava Uyarısı!

Alaşehir Manşet Haber - Meteoroloji'den son dakika hava durumu açıklaması geldi. Buna göre; ülkemizin Perşembe günü Orta Akdeniz üzerinden yağışlı ve Balkanlar üzerinden gelmesi beklenen soğuk hava dalgasının etkisine gireceği tahmin ediliyor.

Reklam
Reklam

 

Meteoroloji'den son dakika hava durumu açıklaması geldi. Buna göre; ülkemizin Perşembe günü Orta Akdeniz üzerinden yağışlı ve Balkanlar üzerinden gelmesi beklenen soğuk hava dalgasının etkisine gireceği tahmin ediliyor. Mevsim normalleri civarında seyreden hava sıcaklıklarının, Perşembe günü kuzeybatı kesimlerden itibaren başlayarak hafta sonuna kadar kuzey, iç ve batı bölgelerde hissedilir derecede (6-10 derece) azalarak mevsim normallerinin altına düşeceği tahmin ediliyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün açıkladığı verilere göre; Doğu bölgelerimizde bugün akşam saatlerinden sonra etkisini kaybetmesi beklenen yağışların, yarın (Çarşamba) öğle saatlerinde tekrar başlaması bekleniyor. Perşembe günü yeni gelecek olan soğuk ve yağışlı sistemlerin etkisiyle yurdun güney ve doğu kesimleri (Akdeniz, İç Anadolu'nun güney ve doğusu, Doğu Karadeniz ile Doğu ve Güneydoğu Anadolu) ağırlıklı beklenen yağışların genellikle karla karışık yağmur ve kar şeklinde olmak üzere önümüzdeki bir hafta süresince Doğu Karadeniz'in iç kesimleri ile Doğu Anadolu'nun kuzey ve doğusunda zaman zaman kuvvetli ve yer yer yoğun kar şeklinde görüleceği tahmin ediliyor.

EGE
Parçalı ve az bulutlu, zamanla iç kesimlerinin çok bulutlu, yarın ( Çarşamba) öğle saatlerinden sonra Afyonkarahisar çevrelerinin sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

A.KARAHİSAR 1°C, 15°C
Parçalı ve çok bulutlu, yarın ( Çarşamba) öğle saatlerinden sonra sağanak yağışlı

DENİZLİ 5°C, 19°C
Parçalı ve çok bulutlu

İZMİR 9°C, 19°C
Parçalı ve az bulutlu

MANİSA 7°C, 20°C
Parçalı ve az bulutlu

İşte Alaşehir İçin Meteorolojiden alınan bir haftalık hava tahmin raporu;

alaşehir hava durumu alaşehir yağış alaşehir yağmur alaşehir soğuk