Maske Takıp Lösemiye Dikkat Çektiler

Alaşehir Manşet Haber - Manisa'nın Alaşehir ilçesinde lösemi hastalığına dikkat çekmek amacıyla Alaşehir Belediyesi önünde bir araya gelen belediye personelleri, ağızlarına maske takarak farkındalık oluşturdu.

Reklam
Reklam

 

Alaşehir Belediyesi çalışanları, Lösemili Çocuklar Haftası nedeniyle belediye binası önünde bir araya gelerek, ağızlarına maske takarak farkındalık oluşturdu. 

Belediye çalışanları, Lösemili Çocuklar Haftası kapsamında Cumhuriyet ve Demokrasi Meydanı'nda bulunan Alaşehir Belediye binası önünde bir araya geldi. Belediye çalışanlarına, Alaşehir Belediye Başkanı MHP'li Ali Uçak'da destek verdi.

“LÖSEMİ TEDAVİ EDİLEBİLİR”  

Lösemiye dikkati çekmek amacıyla bir araya geldiklerini söyleyen Alaşehir Belediye Başkanı Ali Uçak, “Bu etkinlik ile insanların lösemi hastalığa karşı daha duyarlı ve bilinçli olmalarını sağlamayı amaçlıyoruz. Lösemili Çocuklar Haftası, minicik bedenlerde olan kocaman yüreklerin sevgiyle kucaklaşacağı, toplumsal farkındalığın oluşturulacağı bir haftadır. Son yıllarda maalesef lösemi vakalarında artış olmakta, özellikle bebeklerde ve 3 yaşın altındaki çocuklarda yoğunlaşmaktadır. Lösemi hakkında tek tesellimiz tedavi edilebilir olmasıdır. Dileğimiz sadece bir gün değil, tüm yıl lösemili çocuklarımıza sahip çıkılmasıdır. Bizler hem şahsım hem de Alaşehir Belediyesi olarak her zaman kardeşlerimizin yanında olmaya söz veriyoruz” dedi.

Öte yandan Alaşehir Belediye Başkanı Ali Uçak, Mayıs ayında göreve başladığnda yaptığı açıklamada, 11 ay boyunca alacağı maaşını Mehmetçik Vakfı ile LÖSEV'e bağışlayacağını belirtmişti.


lösev ali uçak alaşehir belediyesi alaşehir