Manisa'da Okullara Kar Engeli

Manisa'nın bir çok ilçesinde yoğun kar yağışı etkili oldu. Turgutlu ve Akhisar'da onlarca okulda eğitime yoğun kar yağışı nedeniyle ara verildi.

Reklam
Reklam

 

Yoğun kar yağışı nedeniyle Manisa'nın iki ilçesinde okullara ara verildi.

Manisa’nın Akhisar ilçesinin kırsal kesimlerinde etkili olan kar yağışı nedeniyle bazı okullara bir günlük kar tatili verildi. Manisa Valiliğinden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“İlimiz Akhisar ilçesine bağlı, Hanpaşa ve Dağdere Kırsal Mahalle İlk ve Ortaokulları, Kömürcü Birleştirilmiş Sınıflı İlkokulu, Başlamış Ceyhan Karasoy İlk ve Ortaokuluna taşınan Akkocalı Mahallesi Öğrencileri için 06.01.2020 günü kar sebebiyle okullar tatil edilmiştir.”

Manisa'nın Turgutlu ilçesinde dağ köylerinde devam eden kar yağışı okulların tatil olmasına neden oldu. Şehir merkezinde eğitim ve öğretim devam ederken yüksek kesimlerde bulunan 15 okulda eğitim ve öğretime ara verildiği açıklandı.

Manisa'nın Turgutlu ilçesinde dağ köylerinde devam eden kar yağışı okulların tatil olmasına neden oldu. Dağmarmara Köy grubundaki 6 okul, Baktırlı, Karaoluk, Sivrice, Dağyeni Köy, Ayvacık, Güney, Kayrak, Gökgedik, Yukarı Bozkır olmak üzere 15 okulda eğitim ve öğretime ara verildi.

Yüksek kesimlerde kar yağışı etkili oluyor

Yoğun kar yağışının Alaşehir'in yüksek kesimleri ile Kula, Demirci bölgelerinde de etkili olduğu bildirildi.

alaşehir kar kula kar turgutlu kar akhisar kar