Manisa'da Ne Yenir? Uğramanız Gereken 10 Mekan Önerisi...

Manisa'da ne yenir sorusunu sıkça soruyor musunuz? Sizler için 10 mekan önerisi sunduk! Manisa mekan önerileri listemizi mutlaka inceleyin...

Reklam
Reklam

Manisa’da Ne Yenir? Mutlaka Uğramanız Gereken 10 Mekan Önerisi…

Şehzadeler şehri olarak bilinen, yöresel mutfağıyla damaklarda bir şölen yaratan, çeşitli dönem medeniyetlerinin uğrak noktası olan Manisa’da Nerede Ne Yenir? Sizler için araştırdık….

1- Litany Restaurant

Nezih ve kaliteli bir mekanda yemek yemeyi planlarsanız doğru yerdesiniz. Bir İtalyan restoranı olarak isminden söz ettiren Litany Ristorante, Roma medeniyetinin lezzetlerini adeta günümüzde de yaşatmaktadır.

Marine edilmiş birbirinden leziz etleriyle şarabın verdiği mükemmel uyum hissi damaklarda unutulmaz bir haz bırakıyor. Manisa’da Ne Yenir? konusunda ilk önerebileceğimiz mekan seçkin menüsüyle sizleri bekliyor.

Manisa’da Ne Yenir? sorusunu sizler için cevaplamaya devam ediyoruz…

2- Ege Çiftliği

Manisa’da hem gözünüzü hem de karnınızı doyuracak bir kahvaltı etmek istiyorsanız bu mekan size göre olabilir. Doğal ürünler ile bir köy kahvaltısı havası bulan mekanda krep, mıhlama, zeytin salataları ve Ege’ye özel kahvaltılıklar sizleri bekliyor.

3- Menekşe Et Lokantası

Manisa’da ne yenir sorumuza tabi ki et ürünleri diyerek devam ediyoruz. Eğer esnaf lokantası samimiyeti içinde bir et lokantası arıyorsanız mutlaka buraya uğramalısınız.

Döner, kebap ve ızgara etleri Manisa’da sıcak ve lezzetli bir şekilde yemek istiyorsanız Menekşe Et Lokantasını tercih edebilirsiniz.

Öneri içerik: Manisa’nın Meşhur Yemekleri

4- Meşhur Köfteci Mustafa Usta

Manisa’da bir köfte yemek istiyorum diyorsanız, esnafın size tarif edeceği yegane yerlerden biri olarak karşımıza çıkıyor. Fiyatları oldukça uygun olan Mustafa Usta’dan çıkarken epeyce şişmiş bir mide ve damaklara kazınan bir lezzete sahip olabilirsiniz.

Köfteci Mustafa Usta’yı kahvaltılar içinde tercih edebilirsiniz. Mekan olarak en iddialı oldukları konu ise kabak tatlısı.

Manisa’da Ne Yenir? sorusunu sizler için cevaplamaya devam ediyoruz…

5- Şafak Kebap Salonu

Manisa Kebabı dendiğinde ilk akla gelen yerlerden biri Şafak Kebap Salonu’dur. Mekanın çok sık tercih edilmesinden dolayı yahut mekanın kendi tercihinden dolayı her zaman taze ürünlere sahipler.

Lezzetler karşısında kararsız kalırsanız bir garsona danışmakta fayda olabilir. Manisa’da ne yenir dendiğinde ilk akla gelen Manisa Kebabı bu mekanda özel sosuyla beraber sunulmakta.

6- Gülcemal Manisa Kebapçısı

1957 yılından beri hizmet veren bu mekan herkesin diline dolanmış durumda. Manisa Kebabı denemeyen kalmasın mottosuyla hareket eden mekanda yoğunluk oldukça fazla. Manisa’da yaşayan halkın sıklıkla tercih ettiği noktalardan biri olarak karşımıza çıkmaktadır.

Ayrıca mekana gidenlerin yorumlarına göre bohça kebabını mutlaka denemeniz gerekiyor.

İlginizi çekebilir: Manisa’da Gezilecek Yerler

7- Güney Kebap

İkramları ile doyduğunuz, ana yemeği sadece zevkten yediğiniz bir mekan olarak bahsediliyor. Acılı ezme, soğan közleme, yoğurtlu mezeler damaklara hitap eden, döner, İskender ve kebap konusunda oldukça iddialılar.

Manisa’da Ne Yenir? sorusunu sizler için cevaplamaya devam ediyoruz…

8- Altınkuş Restoran

Manisa’da akşam yemeği dendiği zaman sıkça tercih edilen lokasyonlardan biri olarak karşımıza çıkmakta. Dost meclislerinin sıkça tercih ettiği mekanda damak zevkinize göre her çeşit yemeğe rastlayabilmeniz mümkün.

Leziz mezeler ile adeta masanıza buket yapan ve menü içeriğinde bulunan lezzetli, zengin ana yemekleriyle dost sofralarınızı renklendirebilirsiniz.

9- Manisaspor Kebapçısı

İlk kavşaktan geri dönenleri vazgeçiren kebapçı olarak bilinmektedir. Manisa’da ne yenir sorusuna burayı saymadan geçen genellikle Manisa’ya yeni taşınmış olmaktadır. Yemek sonrasında tahinli Kemalpaşa tatlısı çay ile birlikte müthiş bir zevk cümbüşü sunuyor.

Manisa’da Ne Yenir? sorusunu sizler için cevaplamaya devam ediyoruz…

10- Tatlıcı Osman

Manisa’nın Akhisar ilçesinde yer alan bu mekanda tulum peyniri ile hazırlanan bu tatlıyı tadabilirsiniz. Yeşillikler ile süslenerek sac üzerinde pişirilen bu lezzet Manisa’ya dışarıdan gelen gezgin ve turistler için sıra dışı bir lezzet oluşturmakta.

İlginizi çekebilir: Massey Ferguson Traktör Fiyatları 2023

#BONUS: Ali Baba Kağıt Köfte

Hem lezzetiyle hem de sunum şekliyle akıllara kazınmış bir esnaf lokantası. Bu lokanta aynı zamanda uzun senelerdir yaptığı köfte ile Manisa’da ne yenir konusunda bir hayli ün kazanmış durumda.

Giderseniz çaylarınızı müesseseden mutlaka isteyin, zira mekan çay konusunda çok başarılı bir işletme.

Manisa'da ne yenir? Mekan önerilerini sizlere sunduk... Eklemek istediklerinizi YORUMLAR kısmından bizlere ulaştırabilirsiniz.

manisada ne yenir manisa mekan önerileri