Mahsur Yavaş Alaşehir'de Coşkulu Bir Kalabalığa Seslendi

Alaşehir Manşet Haber- Ankara Büyükşehr Belediye başkanı Cumhurbaşkanı yardımcısı adayı Mahsur Yavaş Alaşehir’de coşkulu bir kalabalığa seslendi.

Cumhuriye Meydanı’nda yapılan mitinge çok sayıda vatandaş katılırken, Mahsur Yavaş , belediye başkanı olarak yaptığı çalışmaları, bundan sonra yapacakları çalışmaları anlatırken, konuşmasının büyük bölümünde gençlere seslendi, Mahsur Yavaş, 2 yıl boyunca 200 bin ailenin çocukları , bu ekonomik sıkıntıda tir tir titreyen ailenin çocukları üşümesin diye 3’er ay doğalgaz paralarını hesaplarına yatırıyoruz. Aradan 21 yıl geçti, simdi ücretsiz doğalgaz vereceğiz diyorlar bir ay, yaz geldi bir ay diyorlar. Sonra da mutfaktaki doğalgaz için dediler. İnşallah seçimden sonra devreye girecek olan aile destek sigortası ile ihtiyacı olanların bütün bu masrafları karşılanacak.insan onurunu ezmeden, kimin kime yardım ettiği bilinmeden inşallah her evde yemek pişecek, her ev ısınacak. En güzel örneği biziz, millet ittifakı belediyeleri. Kimse yatağa üşüyerek girmeyecek, girmiyor. Ankara'da böyle. Biz geldik bir kart çıkardık başkent kart. Aynen kredi kartı gibi. Dünyanın her yerinde geçerli. Yardım dağıtma işi, yerine kart sahibi aileler bu karta yüklediğimiz paralarla çoluğuna çocuğuna istediği ihtiyaçlarını karşılayabiliyor. Benim için 3 koyunu güdemez diyorlardı. Beypazarı belediye başkanlığı yaptım, Beypazarı’nı dünyaya tanıttım. Şu anda Beypazarı’na her yıl 500 bin turist geliyor. Bunlar Ankara’yı yönetemez, şimdi de Türkiye’ yi yönetemez diyorlar. Bunlar 3 koyunu güdemez, diyorlardı. Bütün ihaleleri açık yapıyruz, herkes görebiliyor. Herkes izleyebiliyor. 

Mahsur Yavaş, Ayda 50 milyon lira personelin maaşını ödeyemez diyorlardı. Beş katrilyon borçlarını ödedim. Küçük bir ilçeden geldi yönetemez diyen Mahsur Yavaş, İngiltere’den dünya belediyeleri başkent belediye başkanı ödülünü aldım. 2023 14 Mayıs seçimlerine gideceğiz, sürekli azarlanmaktan bıktık. Sürekli hakarete uğramaktan bıktık. Sürekli bize akıl veriyorlar. 

GENÇLERE SESLENDİ

“Gençlere Akıl Vermenin Yerine Onlardan Akıl Alma Zamanı Geldi “  

Gençlere akıl veriyorlar, gençlere akıl vermeyin, Milattan önce 350’de de Aristo şöyle demiş. “ Dünyanın geleceğini merak ediyorum , gençlik bozuldu “demiş. İki bin beş yüz sene önce. Hala aynısını söylüyorlar, hala gençliğe güvenmiyorlar. O gençlerin hepsi, hepimizden daha iyi yetişmiştir. Onlara akıl vermek yerine , onlardan akıl almanın zamanı geldi. Hepsi bizden iyi görüp, bütün dünyayı tanıyorlar ,diyerek seçmenlerden 14 Mayıs için destek istedi. inşallah Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun cumhurbaşkanlığını kazanmasıyla tüm Türkiye mutlu bir yaşam sürecek, dedi. 

Mitingte Alaşehir Belediye başkanı Ahmet Öküzcüoğlu’da bir konuşama yaparak, 1 Mayıs İşçi bayramını kutladı ve seçimde herkesin sandığa giderek, Kılıçdaroğlu’na oy verilmesini istedi





alaşehir mansur yavaş alaşehir miting alaşehir milletvekili seçimleri