Lider Killikspor Tam Gaz

Alaşehir Manşet Haber - Manisa 1. Amatör Lig B Grubunda mücadele eden ilçemiz temsilcisi Killikspor galibiyete doymuyor.

Reklam
Reklam

 

Manisa 1.Amatör Lig B Grubunda mücadele eden temsilcimiz Killikspor,Ligin son maçı olan Kapancıspor karşılaşmasından 7-0 galip ayrıldı.

Killik Şehit Onbaşı Evren Kara stadyumunda oynanan karşılaşmada rakibine karşı 90 dakika boyunca üstün oynayan taraf olan Kara Boğalar,Engin Dağcı(4),Ferhat Demirdöven(2) ve Erencan Eren'in ayağından bulduğu gollerle sonuca gitti.Yeni transferlerden olan Erencan Eren ve Ferhat Demirdöven'in performansı'da teknik heyet ve yönetimi sevindirdi.

Kulüp için önemli çalışmalar yaparak maddi manevi kulübün ayakta kalmasına öncülük eden Killikspor kulüp başkanı Muhammet Hezer karşılaşma sonrası bir açıklama yaptı. Hezer ; "Lige lider başladık lider bitirdik.Geçen yıl kapısından döndüğümüz Süper Amatör'e inşallah bu yıl çikacağız.Killik buna inanmış ve çok istiyor"dedi.

Ligi 1 mağlubiyet,2 beraberlik ve 15 galibiyet ile 47 puan'da lider bitiren Kara boğalar 10-13 Şubat tarihleri arasında Manisa'da oynanacak olan play-off karşılaşmalarını beklemeye başladı.Play-off'lar'da Killikspor'un rakipleri diğer 3 grubun 2.Olan takımlardan,Lalespor,
Aşağı Çabonisaspor ve Gölmarmaraspor oldu.Killik'lilerin karşılaşmalara 5 büyük otobüs ile çıkarma yapacağı öğrenildi.

alaşehir alaşehir killikspor killikspor killik