Kuru Otlar Alev Aldı, Zamanında Müdahale Faciayı Önledi!

Alaşehir Manşet Haber - Manisa'nın Alaşehir ilçesinde kuru otların tutuşmasıyla meydana gelen yangın, rüzgarında etkisiyle bir anda büyüyerek yayıldı.

Reklam
Reklam

 

Soner Vatansever / Alaşehir Manşet - Alaşehir'de kuru otların tutuşmasıyla meydana gelen yangın, rüzgarında etkisiyle bir anda büyüyerek yayıldı. 

Olay, sabah 08.30'da Dombay Kapı mevkii tarihi surlar bölgesinde meydana geldi. Nededi henüz belirlenemeyen bir sebeple tutaşan kuru otlar, rüzgarında etkisiyle bir anda büyüyerek yayıldı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine Manisa Büyükşehir Belediyesi Alaşehir İtfaiye amirliği ekipleri çağrıldı.

Olay yerine gelen itfaiye ekipleri müdahale ederek, yangını daha fazla büyümeden kontrol altına aldı.

İlçede Salı günleri kurulan halk pazarı ile birlikte Dombay Kapı mevkiinde kurulan hayvan pazarı da yangın ile birlikte büyük risk atlattı. İtfaiye ekiplerinin zamanında müdahalesi ile alevler hayvan pazarındaki araç ve samanlara sıçramadan kontrol altına alındı.

Olay yerine ait fotoğraflar aşağıdadır. 

 

 




alaşehir alaşehir yangın alaşehir dombay kapı alaşehir olay alaşehir son dakika haberleri alaşehir 45 haber alaşehir haber alaşehir yangın haberleri