Kızı İçin Hurda Topluyor, Sağlığı İçin de Hastane Hastane Dolaşıyor

Alaşehir Manşet Haber - Manisa'nın Alaşehir ilçesinde 8 aylık kızı Derinsu'nun mama ve diğer ihtiyaçlarını karşılamak için hurda toplayan 21 yaşındaki Gamze Gönülal, diğer taraftan da sağlığı için hastane hastane dolaşıyor.

Reklam
Reklam

 

Alaşehir’de 7 aylık kızı Derinsu’nun mama ve diğer ihtiyaçlarını karşılamak için hurda toplayan 21 yaşındaki Gamze Gönülal,diğer taraftanda sağlığı için (Beyninde tümör tespit edilmiş) hastane hastane dolaşıyor.

İstasyon Mahallesi’nde ailesi ile birlikte yaşamını sürdüren Gamze Gönülal,”Üç yıl önce evlendim. Düğünden sonra eşimin ailesi takılan 2 bileziği de aldılar. Evlendikten 10 gün sonra kiralık bir eve taşındık. Ekonomik sıkıntılar nedeniyle kendi ailemin yanına taşındık. Üç yıldır ailemle birlikte yaşıyoruz ve eşimi de oğlu olarak kabul ettiler. Bir yıl önce babam kentsel dönüşüm projesi kapsamında bir müteahidle anlaşarak sözleşme imzalamış. Ama sözleşmedeki bazı maddelerin farkına varınca pişman olunca sözleşmeyi iptal etmişler ama yıkım kararı çıktığından ev yıkıldı. Şu anda kirada oturuyoruz. Annem iki kez beyin tümöründen ameliyat oldu. Aynı zamanda şeker hastası olduğu içinde çalışamıyor. Bu kez ben rahatsızlandım doktorlar beyin tümörü teşhisi koydular" dedi.

"Gidecek Yerimiz Yok"

Çok zor günler geçirdiğini ifade eden Gamze Gönülal, "Eşimin sürekli bir işi yok.Babamla birlikte iş bulursa çalışarak ev kirası, elektrik ve su parası gibi masrafları karşılıyor. Ben bir taraftan sağlığım için hastane hastane dolaşıyorum.Doktorlar ameliyat diyor. 8 Aylık kızım için ameliyat konusunda bir karar veremedim. Kızım mama ile besleniyor. Kızımın ihtiyaçlarını karşılamak için hurda topluyorum. Hurda topladığımız için ev sahibi haklı olarak evden çık dedi. Gidecek yerimiz yok. El birliği ile yıkılan evin yerine bir kat bir ev yapabilsek kira derdi ortadan kalkar hurdalarım kendi evimin bahçesinde birikir kira derdi olmayınca geçinir gideriz“ ifadelerini kullandı.


alaşehir alaşehir haberleri alaşehir olay alaşehir yardıma muhtaç gamze gönülal alaşehir yardıma muhtaç aile alaşehir 45 haber beyin tümörü