Kıbrıs Gazisi Motosiklet Kazası Geçirdi: 1 Yaralı

Soner VATANSEVER / Alaşehir Manşet Haber - Alaşehir'de elektrikli bisiklet ile motosikletin çarpışması sonucu meydan gelen trafik kazasında Kıbrıs Gazisi 68 yaşındaki A.K. yaralanarak Alaşehir Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

Alaşehir'de havaların ısınmasıyla birlikte motosiklet kazalarında da belirgin bir artış yaşanıyor. Son olarak elektrikli bisiklet ile motosikletin çarpışması sonucu 1 kişi yaralandı. Kaza, Atatürk Bulvarı üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Atatürk Bulvarı üzerinden Cumhuriyet Caddesi yönüne dönüş yapmak isteyen A.K. yönetimindeki elektrikli bisiklet ile yine aynı cadde üzerinde seyir halinde olan 45 ALY 328 plakalı motosiklet çarpıştı. 

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine 112 acil sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Kazada elektrikli bisiklet sürücüsü 68 yaşındaki Kıbrıs Gazisi A.K. yaralanarak acil sağlık ekiplerince Alaşehir Devlet Hastanesi acil servisine kaldırıldı. Diğer motosiklet sürücüsü ise kaza sonrası olay yerinden uzaklaştığı için kimliği tespit edilemedi.

Kazada yaralanan Kıbrıs Gazisinin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken, polis ekiplerinin olayla ilgili soruşturması sürüyor.

alaşehir motosiklet kazası alaşehir elektrikli bisiklet kaza alaşehir kaza alaşehir son dakika kaza haberleri