Kaymakam Uçgun, Muhtarlarla Biraraya Geldi

Alaşehir Manşet Haber - Koronavirüs sürecinde ara verilen muhtarlar toplantısı, normalleşme dönemi ile birlikte yeniden başladı.

Reklam
Reklam

 

Alaşehir İlçe Kaymakamı Abdullah Uçgun’un başkanlığında normalleşme süreciyle yapılan ilk mahalle muhtarları toplantısı gerçekleştirildi. 

Toplantıya İlçe Kaymakamı Abdullah Uçgun, Belediye Başkanı Ahmet Öküzcüoğlu, Muhtarlık İşleri Şb. Md. Himmet Güneş, Kamu Kurum ve Kuruluş Müdürleri ile mahalle muhtarları katıldı.

Kaymakam Uçgun; Dünya ülkelerini etkisi altına alan korona virüs salgının ülke genelinde olduğu gibi yerelde de mücadelesini verdiklerini belirterek, pandemi sürecinde ilçe genelinde salgınla yapılan mücadeleler ve yürütülen çalışmalar hakkında bilgiler verdi. İlçe genelinde maskesiz dışarıya çıkmanın yasak olduğunu hatırlatan Uçgun,“Maske takma, sosyal mesafe ve hijyene yönelik tedbirlerin uygulanmasını çok sıkı bir şekilde denetlemeye devam ediyoruz. Normalleşme süreci ile birlikte bir süredir yapılmayan düğünler yapılmaya başlandı.Özellikle düğünlerde kurallara uyulması ve bu konunun halkımız tarafından sahiplenilmesi mücadelede en önemli gücümüz olacaktır. Salgın hastalığın önlenmesinde sadece kolluk kuvvetinin, zabıtanın veya sağlık teşkilatının tek başına mücadelesi mümkün değil, toplumun tüm kesimlerinin tedbir kararlarına riayeti çok önemli. Korona virüs salgınının son bulmasını ve en yakın zamanda güzel günlerin geri dönmesini temenni ederim” ifadelerini kullandı. Toplantıda Pandemi sürecinde yapılan çalışmalar, hazırlanan projeler ile ilgili bilgi verilerek muhtarlardan gelen istek ve talepler değerlendirildi.


alaşehir kaymakamlık alaşehir abdullah uçgun