Kardeş Okula Kitap ve Oyuncak Hediyesi

Alaşehir Manşet Haber - Manisa'nın Alaşehir İlçesi'nde Cumhuriyet ilkokulu öğrencileri okulda düzenledikleri 'Kitap Kampanyası'nda toplanan hikaye, şiir, roman ve öykü türündeki kitap ve oyuncakları kardeş okul kapsamında seçtikleri Kozluca İlkokulu'na teslim ettiler.

Reklam
Reklam

 

Soner VATANSEVER / Alaşehir Manşet - Alaşehir'de Cumhuriyet ilkokulu öğrencileri okulda düzenledikleri ‘Kitap Kampanyası’nda toplanan hikaye, şiir, roman ve öykü türündeki kitap ve oyuncakları kardeş okul kapsamında seçtikleri Kozluca İlkokulu'na teslim ettiler.

Alaşehir Cumhuriyet İlkokulu 1/B sınıfı öğrencileri ve öğretmenleri Ayşegül Bozbay, sosyal sorumluluk projesi kapsamında onlarca öğrenciye ışık olacak, ufkunu açacak kitapları kardeş okul öğrencilerine ulaştırmanın sevincini yaşadı. Topladıkları kitapların yanı sıra bir çok oyuncak ve hediyeyi kardeş okul seçtikleri Kozluca İlkokuluna teslim eden öğrenci ve öğretmenlerine, Kozluca İlkokulu öğretmenleri teşekkür etti. 

Kendisi de Özel Eğitim Öğretmeni olan 1/B sınıfı öğrenci velisi Meliha Selçuk Yılmaz, "Yaptığımız proje ile Kardeş okul seçtiğimiz Kozluca İlkokuluna birçok kitap ve oyuncak toplayarak hediye ettik, Amacımız daha fazla çocuk, kitaba ve oyuncağa sahip olması. Proje de emeği geçen herkese başta sınıf öğretmenimiz Ayşegül Bozbay olmak üzere teşekkür ediyorum. Umarım bu tür projeler yaygınlaşır ve tüm çocuklar kitap ve oyuncağa kavuşur" dedi.

alaşehir alaşehir cumhuriyet ilkokulu alaşehir okul