Karatede İl birinciliği Müsabakaları Alaşehir'de Yapıldı

Alaşehir Manşet Haber - Manisa Karate İl birinciliği müsabakaları Alaşehir'de yapıldı. Kata ve Kumite olmak üzere iki kategoride gerçekleştirilen müsabakalarda dereceye giren sporculara madalyaları veridi.

Reklam
Reklam

 

Manisa  Karate  İl birinciliği müsabakaları Alaşehir’de yapıldı.Alaşehir Spor Salonu’nda yapılan ve gün boyu süren müsabakalara Salihli,Köprübaşı ve Alaşehir’den toplam 80 ssporcu katıldı.

Kata ve Kumite olmak üzere iki kategoride gerçekleştirilen müsabakalarda  sporcular  kilolarında ilk üçe girbilmek için başa baş mücadele ettiler. 4 yaş gurubu  dört  sporcunun gösterisini spor severler ayakta alkışladı. Kata ve Kumite olmak üzere iki kategoride gerçekleştirilen müsabakalarda dereceye giren sporculara madalyaları veridi.
Müsabakaları Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Onur Katar, Manisa karate İl Temsilciliği Yönetim Kurulu Üyeleri,spor cuların aileleri ve spor severler izledi.

Manisa Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Karate antrenörü ve aynı zamanda Karate milli Takım Antrenörü olan Bilal Gültekin konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada,” Uzun bir aradan sonra  Alaşehir’de, Manisa  Karate  İl birinciliği müsabakaları Salihli,Köprübaşı ve Alaşehir’den toplam 80 sporcu’nun  katılımı ile yapıldı. Kata ve Kumite olmak üzere iki kategoride gerçekleştirilen müsabakalarda  sporcular  kilolarında ilk üçe girbilmek için başa baş mücadele ettiler. 4 yaş gurubu  sporcunun mini gösterisi müsabakara renk getirdi.Sporseverlerin ayakta alkışladı bu geleceğin genç yeteneklerini günün anısı olarak madalya ile ödüllendirdik.Sporcularımızı elde ettikleri bu başarıdan dolayı kutluyorum.Karate sporuna her türlü desteği sağlayan Manisa Gençlik ve Spor İl Müdürü Yunus Öztürk’e şahsım ve sporcularımız  adına teşekkür ederim”dedi.
 


manisa gençlik ve spor İl müdürlüğü manisa gençlik ve spor İl müdürlüğü karate bilal gültekin karate milli takım antrenörü bilal gültekin alaşehir alaşehir karate