Kamuya 15 Bin Personel Alımı Yapılacak

Alaşehir Manşet Haber - İŞKUR gibi kurumlar tarafından yayınlanan personel alımı ilanlarında, Mili Savunma Bakanlığı, İçişleri Bakanlığı, Devlet Personel Başkanlığı gibi kurumlara binlerce personel alımı yapılacağı duyuruldu.

Reklam
Reklam

 

Mili Savunma Bakanlığı, İçişleri Bakanlığı, Devlet Personel Başkanlığı gibi kurumlara binlerce personel alımı yapılacağı duyuruldu. 

Devlet Personel Başkanlığı, İŞKUR ve Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı kamuya personel alımı ilan sitelerinden yayınlanan ilanlar ile kamuya binlerce memur alımı yapılıyor. Başvurular ilanlarda belirtilen şekilde yapılacak olup başvuru yapmak isteyen adayların son başvuru tarihlerine ve başvuru şekillerine dikkat etmeleri gerekmektedir.

TÜBİTAK bünyesinde istihdam etmek üzere teknisyen, uzman yardımcısı ve bilişim personeli kadrolarına 435 personel alımı yapmaktadır. 142 personel alımında başvuru yapan adaylarda Kamu Personeli Seçme Sınavı şartı aranmamaktadır.

Jandarma Genel Komutanlığı tarafından yayınlanan ilanda 445 personel alımı yapılacağı açıklandı. Lisansüstü mezunu olmayan adayların en fazla 27; lisansüstü mezunu olan adayların en fazla 32 yaşında olmaları gerekmektedir. Subay alımı için başvurular 29 Nisan 2019 tarihinde sona erecektir.

Özel İdare, Sayıştay Başkanlığı, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ve Belediyeler gibi kurumlara da 191 personel alımı yapılmaktadır. Alım yapılacak kuruma göre adaylarda aranan şartlar değişmekte olup en az ilköğretim mezunu olan adaylar başvuru yapabilmektedir.

İl Özel İdareleri, İl Müftülükleri, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Orman Müdürlükleri, Sayıştay ve daha birçok kurum toplamda 7 bin 961 personel alımı yapmaktadır. Başvuru yapacak olan adaylarda Kamu Personeli Seçme Sınav şartı aranmamaktadır. En az ilköğretim mezunu adayların başvurabileceği 7 bin 961 personel alımında istihdam edilecek personeller çeşitli illerde görevlendirilecektir.

İŞKUR resmi internet sitesi üzerinden yayınlanan personel alımı ilanında 7 bin 770 personel alımı yapılacağı açıklandı. En az ilköğretim mezunu adayların başvurabileceği 7 bin 770 personel alımı ilanı için son başvuru tarihi 26 Nisan 2019 olarak belirtilmiştir.

Kamuya 15 Bin 906 personel alımında yayınlanan ilanların detaylarına ve ilan başvuru şekillerine Kamu Personeli Alımı Haber Sitesi üzerinden ulaşabilirsiniz.

İŞkur İş İlanları İŞkur işçi alımı alaşehir iş ilanları alaşehir işçi alımı