Kalbine Yenik Düşen Eski Milletvekili Bozdağ Toprağa Verildi

Alaşehir Manşet Haber - Geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden ve Alaşehir'de yaşayan Demokratik Sol Parti (DSP) Manisa eski Milletvekili İsmail Bozdağ resmi tören ile defnedildi.

Reklam
Reklam

 

Geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Manisa eski milletvekillerinden evli ve 2 çocuk babası İsmail Bozdağ Alaşehir'e bağlı Toygar Mahallesi'nde toprağa verildi.

Alaşehir'de yaşayan TBMM 21. Dönem Demokratik Sol Parti (DSP) Manisa Milletvekili İsmail Bozdağ (61), dün akşam saatlerinde evinde kalp krizi geçirdi. Eşi tarafından yerde baygın halde bulunan Bozdağ, eve çağrılan 112 Acil Sağlık ekiplerince özel bir hastaneye kaldırıldı. Hastaneye ulaştığında yaşam fonksiyonlarının durduğu öğrenilen Bozdağ, doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Eski milletvekili için bugün memleketi Alaşehir'in Toygar Mahallesi meydanında cenaze töreni düzenlendi. Cenaze törenine Alaşehir Kaymakamı Abdullah Uçgun, Alaşehir Belediye Başkanı Ahmet Öküzcüoğlu, Bozdağ'ın akrabaları ve yakınları ile vatandaşlar katıldı. Namazın ardından Bozdağ'ın naaşı polis tören mangasının eşliğinde omuzlara alınarak götürüldüğü mahalle mezarlığına defnedildi.

ismail bozdağ alaşehir milletvekili alaşehir eski vekil alaşehir son dakika ölüm