Kadir Daş Siyasete Veda Etti

Alaşehir ilçesinde 1999-2012 yılları arasında cumhuriyet tarihinde Alaşehir'de ilk kez üst üste 3 dönem MHP'den seçim kazanarak, aralıksız 13 yıl belediye başkanlığı yapan Kadir Daş siyasete veda ettiğini açıkladı. Kadir Daş son olarak, İYİ Parti ilçe başkanlığı görevini yürütürken, başkanlıktan ayrılarak, bundan böyle İYİ Parti üyesi sade bir vatandaş olarak hayatını sürdüreceğini açıkladı.

Reklam
Reklam

Alaşehir’de üst üste 3 dönem MHP’den seçim kazanarak, aralıksız 13 yıl belediye başkanlığı yapan Kadir Daş siyasete veda ettiğini açıkladı. Kadir Daş son olarak, İYİ Parti ilçe başkanlığı görevini yürütürken, başkanlıktan ayrılmıştı. 

Siyaseti bırakması nedeniyle bir açıklama yapan Kadir Daş, "Çocukların amcası, gençlerin, bacıların abisi, kardeşi, büyüklerin de oğlum diyebildiği bir belediye başkanı olmak için çalıştık. Bana bu imkanı veren 1800’lü yıllardan beri belediye ile yönetilen Alaşehir halkı, üç defa güvenip, itimat ederek, belediye başkanı seçtikleri için hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum.

Çocuklarıma bırakabileceğim en büyük servet Alaşehirlilerin bana verdiği sevgidir. O günkü samimi ülkücü yol arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Bu tarihi onlarla beraber yazdık ve Başbuğ Alparslan Türkeş’in ülkücüsü olarak, bunu bir yaşam biçimi olarak ömrümün sonuna kadar şerefle taşıyacağım. Ömrümün sonuna kadar da taşıyacağımdan dolayı çok mutluyum şeref duyuyorum. Bu günden itibaren aktif siyasi hayatımı sona erdiriyorum. İYİ Parti üyesi sade bir vatandaş olarak hayatımı sürdüreceğim.

Önümüzde yapılacak belediye başkanlığı seçimlerinin ilçemize, ülkemize hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Aday olan tüm arkadaşlarıma, muhtar adaylarımıza başarılar diliyorum." dedi.

kadir daş siyaseti bıraktı kadir daş alaşehir kadir daş siyasete veda