Jandarmadan Kaymakam Uçgun'a 183. Kuruluş Yıldönümü Ziyareti

Soner VATANSEVER / Alaşehir Manşet Haber - Alaşehir'de görev yapan jandarma personeli Jandarma teşkilatının kuruluşunun 183. yıl dönümü dolayısıyla Alaşehir Kaymakamı Abdullah Uçgun'u ziyaret etti.

Jandarma Teşkilatı'nın 183. kuruluş yıl dönümü münasebetiyle Alaşehir İlçe Jandarma Komutanı J.Bnb.Nadir Bilbay, beraberindeki personel ile birlikte Alaşehir Kaymakamı Abdullah Uçgun’u makamında ziyaret ederek günün anısına çiçek takdim ettiler.

Ziyarette konuşan Kaymakam Uçgun; “Jandarma Teşkilatı, güvenlik ve asayişin sağlanması, şuç işlenmesinin önlenmesi, terörle ve kaçakçılıkla mücadele gibi önemli görevleri üstün hizmet anlayışıyla ve başarıyla yerine getirmektedir.Jandarma Teşkilatımız, çağın gereklerine uygun teknolojik altyapısı, eğitimli kadrosu ve asırları aşan tecrübesiyle geçmişte olduğu gibi gelecekte de bir arada ve huzur içinde yaşamamızın en büyük teminatlarından biri olacaktır.

Bu vesileyle, Jandarma Teşkilatı’mızın kuruluşunun 183. yıldönümünü kutluyor, İlçe Jandarma Komutanlığı personelimiz başta olmak üzere Jandarma Teşkilatımızın değerli mensuplarına sağlıklı, mutlu, başarılı bir hayat diliyorum” dedi.

alaşehir jandarma alaşehir kaymakam alaşehir jandarma komutanı