Jandarmadan Esrar Operasyonu

Alaşehir Manşet Haber - Jandarma ekipleri uyuşturucuya göz açtırmıyor. Son yapılan operasyonda 300 gr kubar esrar ele geçirildi.

Reklam
Reklam

 

Jandarma ekipleri uyuşturucuya göz açtırmıyor. 

Olay, Manisa'nın Sarıgöl ilçesinde meydana geldi. Sarıgöl ilçesinde, jandarma ekiplerince düzenlenen operasyonda bir evde yapılan aramada 300 gram kubar esrar ele geçirildi. Evde yaşayan M.Y.'nin yakalanması için çalışma başlatıldı. 

Manisa Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ile Sarıgöl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Sarıgöl'ün kırsal Bağlıca Mahallesi'ndeki evde uyuşturucu bulunduğu ihbarıyla harekete geçti.

M.Y.'ye ait olduğu belirlenen adrese sabah saatlerinde operasyon düzenlendi. Operasyonda, özel eğitimli narkotik köpeği 'Volta' ile yapılan aramada, mutfakta, tepsi içinde kurutulmuş 300 gram kubar esrar ile oturma odasındaki masa üzerinde uyuşturucu madde metamfetamin kullanmakta yararlanıldığı belirlenen aparat ve hassas terazi ele geçirildi. 

Ele geçirilen esrara el konulurken, operasyon sırasında evde bulunmayan M.Y.'nin yakalanması için çalışmaların sürdüğü bildirildi.

Jandarma ekiplerinin olayla ilgili çalışmaları devam ediyor. 

sarigÖl haber sarıgöl haberleri sarıgöl son dakika haberleri sarıgöl uyuşturucu operasyonu sarıgöl uyuşturucu haberleri