İYİ Parti İlçe Başkanı Halis Özcan Oldu

İYİ Parti Alaşehir İlçe Başkanlığına Halis Özcan atandı...

Reklam
Reklam

 

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in isteği doğrultusunda,teşkilatlarda revizyon ve yeniden yapılanma amacıyla bütün il ve ilçe başkanlarının istifa etmeleri yönünde alınan karar doğrultusunda istifa eden İyi Parti Alaşehir İlçe Başkanı Tahsin Okumuş'un yerine ilçe başkanlığına İnşaat Mühendisi Halis Özcan atandı.

İyi Parti Genel merkezi ve Manisa İl Başkanlığının raporu doğrultusunda İYİ Parti Alaşehir İlçe Başkanlığına atanan Halis Özcan,parti binasına gelerek tebrikleri kabul etti.

HEDEFLERİMİZE ULAŞACAĞIZ

İlçe Başkanlığında açıklama yapan Özcan;
"İyi Parti Olarak hedeflerimizden sapmadan,mücadelemize devam edeceğiz.
Şahsımı Alaşehir İYİ Parti İlçe Başkanlığı görevini layık gören , Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener , Teşkilat işlerinden Sorumlu Genel Başkan Yard. Sayın Koray Aydın , Manisa İl Başkanımız Sayın Hasan Eryılmaz a, teşekkür eder , bu kutsal görevi layıkıyla yerine getirebilmek için gerekli olan tüm mücadeleyi yerine getireceğimi arz ederim"dedi.

Halis Özcan Kimdir ?

1977 yılında Alaşehir'de doğdu.Alaşehir lisesi ve Pamukkale Üniversitesi İnşaat Mühendisliği bölümünden mezun oldu.2007 yılında 2 yıl süreyle Alaşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürü olarak görev yaptı.2015 yılında Alaşehir Gençlerbirliği Spor Kulübü'nün başkanlığını yaparak kulübün Şampiyon olmasını sağladı.
Yurt içinde ve yurt dışında birçok başarılı projeye imza atan Halis Özcan,2011 yılından bu yana,Serbest İnşaat Mühendisi olarak İnşaat sektöründe çalışmaya devam etmektedir.İyi derecede ingilizce bilmektedir.

Alaşehir Manşet / Veli KAYA

iyi parti alaşehir halis özcan alaşehir halis özcan