İYİ Parti Alaşehir'de Yönetim Kurulu Belli Oldu

Alaşehir Manşet Haber - İYİ Parti Alaşehir ilçe teşkilatında bayrak değişimi sonrası ilçe başkanlığına atanan Halis Özcan ilçe yönetim kurulu üyelerini açıkladı. İşte o isimler...

Reklam
Reklam

 

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in talimatı doğrultusunda tüm yurtta teşkilatlarda revizyona giden İyi Parti'de Alaşehir ilçe teşkilatı bayrak değişimini tamamladı.

Geçtiğimiz günlerde İyi Parti Alaşehir İlçe Başkanlığına atanan Halis Özcan yeni yönetim kurulunu basın ile paylaştı.

Özcan Başkanlığında Kurulan Yönetim Kurulu ;
Volkan Gemci,Mehmet Kökten,Yaşar Yücel,Bahri İlhan, Cihan Yıldırım,Ali Yeşil,Mustafa Soygür,Tuncay Yılmaz,Erdal Çakın,Hasan İstanbullu,Suat Şen,Mahmut Yılmazoğlu, Salih Yıldırım,Sabri Şaşmaz,Turgay Karakaya,Recep Dönmez,Fatma Kaya İbil,Meltem Ceryan,Elif Cengiz,Aynur Dağ isimlerinden oluştu.

Konuyla ilgili açıklama yapan İyi Parti Alaşehir İlçe Başkanı Halis Özcan ;"Kurtuluş savaşından Milli mücadeleye, Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK'e hizmet veren,Alaşehirimizin tarihteki çok büyük önemi bellidir.Ülkemizde kötü yönetim ve cılız muhalefetten dolayı geldiğimiz nokta malum...
Ülkemizin gerçek Türkiye özlemiyle kurulmuş olan İyi Partimizin,efeler yiğitler diyarı olan Alaşehir'de bu kutlu mücadelede görev alacak olan,Türkiye sevdalıları olan yönetim kurulu üyelerimiz belirlenmiştir.Alaşehirimize ve Türkiyemize hayırlı olsun"dedi.

Ayrıca 10 Kasım ile ilgilide bir açıklama yapan Özcan ; Atamızın aramızdan ayrılışının 80. Senesinde büyük kurtarıcımız Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK'ü saygı,sevgi ve büyük bir özlemle anıyoruz"dedi.

Alaşehir Manşet / Veli KAYA

alaşehir iyi parti iyi parti alaşehir