İşçi Servisi ile Otomobil Çarpıştı: 4 ölü, 5 yaralı

Alaşehir Manşet Haber- Alaşehir - Salihli yolu Kantar mevkiinde işçi servis minibüsü ile otomobilin kafa kafaya çarpışması sonucu meydana gelen kazada 4 kişi öldü, 5 kişi yaralandı.

Reklam
Reklam

 

Alaşehir Salihli yolu kantar mevkiinde meydana gelen kazada adeta can pazarı yaşandı. Edinilen bilgiye göre, Alaşehir yönünden Salihli istikametine seyir halinde olan Ramazan Çetinkaya (67) yönetimindeki 35 BUF 96 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıkarak şerit değiştirdi ve karşı yönden gelen İsmail Uçar yönetimindeki 45 J 4756 plakalı işçi servis minibüsüne çarptı.

Çarpmanın etkisi ile otomobil yol kenarındaki üzüm bağına uçarken, minibüs ise yol kenarına devrildi. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda 112 acil sağlık ekibi, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi.

Meydana gelen kazada 3’ü olay yerinde olmak üzere 4 kişi hayatını kaybetti.

Kazada 2 sürücü ile otomobilde yolcu olarak bulunan Hayriye Çetinkaya(61) ve minibüsteki yolculardan Mahmut Bozkurt hayatını kaybetti.

Kazada yaralanan Ahmet Can K., Osman A., Emre K. Emrah.A. ve İbrahim E. olay yerindeki sağlık ekipleri tarafından Salihlideki hastanelere kaldırıldı.

Ekipler, kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.






alaşehir alaşehir kaza alaşehir son dakika ölüm haberleri alaşehir haber sitesi