İlçe Tarım Müdürü Neden İstifa Etti?

Alaşehir Manşet Haber - Alaşehir İlçe Tarım ve Orman Müdürü Tarık Memiş, ani bir kararla istifa etti… Memiş'in istifasıyla ilgili iddialar ise istifadan daha fazla dikkat çekti.

Reklam
Reklam

 

Alaşehir İlçe Tarım ve Orman Müdürü Tarık Memiş, ani bir kararla istifa etti. Memiş'in istifasıyla ilgili iddialar ise istifadan daha fazla dikkat çekti.

Alaşehir İlçe Tarım ve Orman Müdürü Tarık Memiş, geçtiğimiz günlerde istifa etti. Sessiz sedasız müdürlük görevinden ayrılan Memiş'in istifasıyla ilgili ilginç iddialar ortaya atıldı.

Kemaliye Mahallesi'nde 1,8 milyon metrekare alanda ileri teknolojiyle kurulması planlanan organize sanayi bölgesi için 10.04.2019 tarihinde Tarım ve Orman Bakanlığı Tarım Reformu Genel Müdürlüğü Organize Tarım ve Hayvancılık Bölgeleri Daire Başkanı, Stratejik Pazarlama Daire Başkanı ile birlikte ziraat mühendisleri arazide teknik araştırma yapmıştı. İncelemelere, Alaşehir İlçe Tarım ve Orman Müdürü Tarık Memiş'e CHP'li Belediye Meclis Üyesi Çevre Mühendisi Halil Koç ve CHP ilçe yönetim kurulu üyesi Ziraat Mühendisi Raşit Köşlü de katılmıştı. İddialara göre incelemelere katılan isimler istifa sürecini belirledi.  İstifanın da bu incelemenin hemen ardından gelmesi dikkatlerden kaçmadı.

Tarık Memiş'in kesin istifa nedenini en kısa sürede sizlerle paylaşacağız,

Memiş'in istifasıyla boşalan Alaşehir İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü görevine atamanın ne zaman yapılacağı henüz netlik kazanmadı.

Yeni atamanın önümüzdeki günlerde yapılabileceği konuşuluyor.


alaşehir alaşehir ilçe tarım müdürü istifa alaşehir tarık memiş