İlçe Sağlık Müdürlüğü'nden Ücretsiz Kanser Taraması

Alaşehir Manşet Haber - Alaşehir İlçe Sağlık Müdürlüğü tarafından ilçedeki kadınlara yönelik ücretsiz kanser taraması tüm hızıyla devam ediyor.

Reklam
Reklam

 

Alaşehir İlçe Sağlık Müdürlüğü tarafından ilçedeki kadınlara yönelik kanser taraması tüm hızıyla devam ediyor. Buna göre ilçedeki 40 ile 69 yaş aralığındaki tüm kadınlar uygulamadan ücretsiz yararlanabilecek.

Alaşehir merkez mahalleleri ve kırsal mahallelerde oturan 40-69 yaş arası kadınlar Alaşehir İlçe Sağlık Müdürlüğü tarafından servislerle taşınarak meme kanseri taramasından geçiriliyor. Kanser taramasının yanı sıra meme kanseri ve korunma yolları hakkında bilgiler de verilen kadınlar ilçenin farklı noktalarına asılan afişlerle ve kurulan stantlarda da meme kanseri hakkında bilgi sahibi oluyor.

Alaşehir İlçe Sağlık Müdürlüğü tarafından dağıtılan afişlerde ise, meme kanseri, tanısı, korunması ve tedavi yolları detaylı bir şekilde anlatılarak vatandaşların bilgilendirilmesi sağlanıyor.

Kurumun resmi Facebook hesabından yapılan duyuruda da; "Kurumumuzun Alaşehir Devlet Hastanesi ile yapılan protokol gereği 40-69 yaş aralığındaki kadınlarımızı MAMOGRAFİ çekimlerine artık kurumumuzca temin edilen servis araçları ile hizmet vermekteyiz" ifadelerine yer verildi. 


alaşehir alaşehir ilçe sağlık müdürlüğü alaşehir devlet hastanesi alaşehir devlet hastanesi meme kanseri taraması alaşehir ücretsiz kanser taraması