İlçe Milli Eğitim Müdürü Koronaya Yenildi

Alaşehir Manşet Haber - Koronavirüs salgını ülke genelinde olduğu gibi bölgemizde de can almaya devam ediyor. Tüm yurdu etkisi altına alan COVİD-19 salgınında acı haberler gelmeye devam ediyor.

Reklam
Reklam

 

Soner Vatansever / Alaşehir Manşet Haber - Eğitim camiası Kula İlçe Milli Eğitim Müdürü'nün vefatı ile sarsıldı. Geçtiğimiz günlerde temaslı olarak karantinadayken semptom göstermesi üzerine test yaptıran ve test sonucunun pozitif çıkmasının ardından tedavi altına alınan Adem Sümen, sevk edildiği Manisa Şehir Hastanesi’nde yaşam savaşını kaybetti.

Kula İlçe Milli Eğitim Müdürü Adem Sümen, geçtiğimiz 22 Kasım günü Müdürlük personellerinden birinin Koronavirüs testinin pozitif çıkmasının ardından temaslı olarak karantinaya alınmıştı. 5 gün ikametinde karantinada kalan Müdür Adem Sümen ve eşi Şaziye Sümen, 26 Kasım Perşembe günü semptom göstermeleri üzerine test yaptırdı ve test sonuçları pozitif çıktı. Kula Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alınan ve burada tedavisine 2 gün devam edilen Adem Sümen’in durumunun ağırlaşması üzerine Manisa Şehir Hastanesi’ne sevki yapıldı. Burada yoğun bakım ünitesinde tedavisine devam edilen Sümen, bugün sabaha karşı hayatını kaybetti.

Müdür Adem Sümen’in vefat haberi başta eğitim camiası olmak üzere ilçede büyük üzüntüye neden oldu.

adem sümen koronavirüs kula koronavirüs kula koronavirüs vefat kula koronavirüs vaka