Hırsızlar Camı Kırarak İçeri Girdi

Soner VATANSEVER / Alaşehir Manşet Haber - Alaşehir'de artan hırsızlık olayları vatandaşları tedirgin etmeye başladı.

Artan hırsızlık olayları vatandaşları tedirgin ediyor. Gözü dönen hırsızlar, en son bir evin camını taşla kırarak içeri girdiler. Evi talan eden hırsızlar çalacak bir şey bulamayınca ele geçirdikleri bir miktar para ve telefon aksesuarları ile sırra kadem bastı. 

Hırsızlık Olayları Artış Gösterdi 

Alaşehir'e bağlı Baklacı Mahallesi'nde son günlerde hırsızlık olaylarında artış gözlenmeye başlandı. Jandarmaya intikal ettirilen olayların aksine ufak tefek hırsızlık olaylarını kolluk kuvvetlerine bildirmediklerini dile getiren köy sakinleri, "Mahallemiz İlçe merkezine oldukça yakın bir konumda olması sebebiyle sürekli göç alıyor. Meydana gelen hırsızlık olaylarında da bu adiliği yapanlar bu köyde oturuyor bu çok net. Çünkü kimin evde olup olmadığını biliyorlar. Ona göre takip ederek hırsızlık yapıyorlar. Umarız suçlular en kısa sürede yakalanır ve gereken cezayı alırlar" ifadelerini kullandılar. 

Soydukları Eve Tekrar Geldiler 

Baklacı Mahallesi'nde geçtiğimiz günlerde öğle saatlerinde evi soyulan Yunus K. isimli vatandaşın evi yine hırsızların hedefindeydi. Daha önce yaşanan hırsızlık olayında gün içerisinde penceresinin camını zorlayarak açmayı başaran hırsızlar evde buldukları bir miktar para ile televizyonu söküp götürmüşlerdi. Olayın gündüz saatlerinde yaşanması akıllara durgunluk verirken, faillerin hiç kimse tarafından görülmemesi sonucu hırsızlar yakalanamadı. 

Hırsızların hedefinde yine aynı ev vardı. Ev sahibinin evde olmadığı bir sırada camı taşla kıran hırsızlar pencereyi açarak eve girmeyi başardılar. Evi talan eden hırsızlar değerli bir eşya bulamayınca buldukları bir miktar para ile evdeki telefon ekipmanlarını alarak olay yerinden uzaklaştılar. Hırsızların camı açmak istedikleri sırada ellerini kestikleri ve etrafta kan izlerinin olması dikkatlerden kaçmadı.


alaşehir hırsızlık alaşehir hırsız alaşehir son dakika alaşehir son dakika olay