HASTA YATAĞINDA KAYIP KIZINI ARIYOR

Alaşehir Manşet Haber - Alaşehir'de yaklaşık bir haftadır kayıp olan kızını arayan anne; 'Kızım sen bensiz yapamazsın, hani ikimiz sarılır yatardık, ben senin her zaman arkandayım, dışarıda çok kötüler var, ne olursun dön, benimle iletişime geç, bak senin yüzünden hasta oldum, hastanelerde yatıyorum' diye ağıtlar yaktı.

Reklam
Reklam

 

Alaşehir’de oturan tek çocuk annesi  Gülten Madan (37), 19 Ekim günü kaldığı Sosyal Hizmetler Uşak Çocuk Esirgeme Yurdu’ndan arkadaşıyla kayıplara karışan 15 yaşındaki Fadime Yıldırım’ı arıyor. Fadime Yıldırım’ın fotoğraflarını sosyal medyadan paylaşarak, yardım isteyen Gülten Madan, üzüntüsünden hasta olduğunu ve hastaneye yattığını söyledi.

Alaşehir’de oturan Gülten Yıldırım,  6 yıl önce eşinden ayrıldı. Kızı Fadime’nin velayeti anneye verildi. Kızıyla birlikte Alaşehir’de yaşayan anne Gülten Madan, kızının sık sık evi terk etmesi üzerine 2020 yılı Kasım ayında , kızı Fadime Yıldırım’ı Manisa Sosyal Hizmetler Çocuk Esirgeme Yurdu’na teslim etti. Yaklaşık 8 ay burada kalan Fadime Yıldırım’ın düzenli yaşamaya başlaması üzerine, yurt yetkilileriyle temas kurup, kızını tekrar yanına aldı. Yaklaşık 4 aydır kızıyla birlikte Alaşehir’de yaşayan anne, kızının tekrar evi terk etmeye başlaması üzerine kızı , bu kez Uşak Çocuk Esirgeme Yurdu’na bıraktı. Yaklaşık 3 haftadır burada kalan, Fadime Yıldırım, 19 Ekim günü bir arkadaşıyla birlikte yurttan kaçtı. Yurttan kaçması üzerine ,  yetkililer anneye bilgi verdiler. Hastanede strese bağlı safra kesesi iltihabı teşhisiyle , tedavi gören anne, çaresiz hasta yatağında, kızından iyi bir haber, sağ olduğuna dair haber bekliyor. 

Gülten Madan kızının fotoğraflarını sosyal medyada paylaşarak, gören ve bilenlerden yardım istiyor. Hasta yatağında telefonunda bulunan kızını öperek, kalbine basarak gören ve bilenlerden yardım istiyor.  En son geçtiğimiz 16 Ekim Cumartesi günü telefonla görüştüğünü belirten dertli anne, “ kızım çok iyi olduğunu, okuyup, iş sahibi olacağını söylemişti.  “Kızım sen bensiz yapamazsın, hani ikimiz sarılır yatardık, ben senin  her zaman arkandayım, dışarıda çok kötüler var, ne olursun dön, benimle iletişime geç, bak senin yüzünden hasta oldum, hastanelerde yatıyorum” diye ağıtlar yaktı.




alaşehir kayıp kız alaşehir akyıp alaşehir haber sitesi alaşehir