Halk Oyunları Ekibinden Kaymakam Uçgun'a Ziyaret

Alaşehir Manşet Haber - Kulüpler ve Okullar arası Halk Oyunları Yarışmasında ilçemizi temsil ederek Manisa'da ikinci ve üçüncülük alan halk oyunları ekibi, ilçe kaymakamı Abdullah Uçgun'u makamında ziyaret etti.

Reklam
Reklam

 

Manisa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Türkiye Halk Oyunları Federasyonu Başkanlığının 2018-2019 yılı faaliyet programında yer alan Kulüpler ve Okullar arası Halk Oyunları Yarışması Manisa'da il ikincisi olan Mustafa Beşikçioğlu İlkokulu ile il üçüncüsü olan 5 Eylül İlkokulu Halk Oyunları ekipleri Alaşehir Kaymakamı Abdullah Uçgun tarafından ağırlandı.

İlçe Kaymakamı Abdullah Uçgun, geçtiğimiz günlerde Akhisarda yapılan Okullar ve Kulüpler arası Halk Oyunları Yarışmasında il ikinciliğini kazanan Mustafa Beşikçioğlu İlkokulu ile, il üçüncülüğünü kazanan 5 Eylül İlkokulu Halk Oyunları ekiplerini makamında ağırladı.

Kaymakam Uçgun; “İlçemizin Gurur Kaynağı Oldunuz" 

Öğrenciler ve eğitmenleri ile sohbet eden Kaymakam Uçgun, öğrencileri başarılarından dolayı kutlayarak, “Akhisarda yapılan Okullar ve Kulüpler arası Halk Oyunları Yarışmasında il ikincisi olan Mustafa Beşkçoğlu ilkokulu ile il üçüncüsü olan 5 Eylül İlkokulu öğrencilerini başarılarından dolayı kutluyorum. Öğrencilerimiz, almış oldukları dereceler ile ilçemizin gurur kaynağı oldular. Öğrenci ve eğitmenlerini tebrik ederim" dedi. 

Öğrenciler, daha sonra İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Güneş ve Halk Eğitim Müdürü Süleyman Ölmez'i de ziyaret ettiler. 



alaşehir halk eğitim İlçe milli eğitim müdürü hüseyin güneş alaşehir halk oyunları