Güneşe Aldanmayın Yağış ve Soğuk Geri Geliyor

Alaşehir Manşet Haber - Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre bölgemizde yarından itibaren yağışlı hava etkili olacak.

Reklam
Reklam

 

Meteoroloji'den yapılan açıklamaya göre bölgemizde hava sıcaklığının 2 ila 4 derece azalacağı ve yağışların etkili olacağı bildirildi.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; Ülkemiz genelinin parçalı ve çok bulutlu, Kırklareli, Edirne Iğdır, Ağrı ve Van illeri dışında kalan tüm yurdun yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; genellikle yağmur ve sağanak, İç Ege, Akdeniz ve Karadeniz'in iç kesimleri, İç Anadolu ile Doğu Anadolu'da karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması beklenen yağışların; Marmara'nın doğusu ve Batı Karadeniz, Antalya'nın doğu ilçeleri ile Hatay, Osmaniye, Kahramanmaraş, Adıyaman, Gaziantep, Kilis, Elazığ, Bingöl, Muş ve Diyarbakır çevrelerinde kuvvetli olacağı tahmin ediliyor.

BÖLGELERİMİZDE HAVA

EGE
Çok bulutlu, yağmur ve sağanak yağışlı, iç kesimlerinin karla karışık yağmur ve kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

A.KARAHİSAR °C, 7°C
Çok bulutlu ve yağmurlu, akşam saatlerinden sonra karla karışık yağmur ve kar yağışlı

DENİZLİ °C, 13°C
Çok bulutlu ve yağmurlu

İZMİR °C, 17°C
Parçalı çok bulutlu ve sağanak yağışlı

MANİSA °C, 13°C
Çok bulutlu ve yağmurlu

ALAŞEHİR 18°C

Alaşehir'de yarın hava yer yer parçalı bulutlu ve akşam saatlerinde yağışlı. En yüksek sıcaklık 18, en düşük sıcaklık ise 4 derece olacak.

Güncel Hava Durumunu Öğrenmek İçin Tıklayınız... 


alaşehir hava durumu 60 günlük manisa alaşehir hava durumu 90 günlük yarın alaşehir hava durumu alaşehir hava durumu yandex alaşehir hava durumu foreca