Gümrük Çalışanlarından Kaymakam Uçgun'a Ziyaret

Alaşehir Manşet Haber - Alaşehir'de gümrük çalışanları "26 Ocak Dünya Gümrük Günü" münasebetiyle ilçe Kaymakamı Uçgun'a ziyarette bulundular.

Reklam
Reklam

 

Alaşehir Gümrük Müdürü Mehmet Uğurlu ve teşkilat çalışanları "26 Ocak Dünya Gümrük Günü" münasebetiyle İlçemiz Kaymakamı Abdullah Uçgun'a ziyarette bulundu.

Kaymakamlık makamında gerçekleşen ziyarette Gümrük Müdürü Uğurlu, kabullerinden dolayı Kaymakam Uçgun'a teşekkür ederek, yürüttükleri faaliyet ve çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

Gümrük Müdürü Mehmet Uğurlu ve gümrük çalışanları ile makamında bir süre sohbet eden Kaymakam Abdullah Uçgun ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek "Gümrük memurluğu bilinen en eski mesleklerden. İnsanlığın ilk yıllarından itibaren ticaret başlamış, daha sonra topluluk ve devletler arasında adımlar atılmış. Farklı toplumların ve devletlerin ticari ilişkileri nedeniyle de gümrük memurluğu oluşmuş. Arkadaşlarımız da bu mesleği icra ediyorlar. Kendilerine başarılar diliyor ve çalışmalarından dolayı tebrik ediyorum” şeklinde konuştu.

alaşehir alaşehir gümrük alaşehir gümrük müdürü mehmet uğurlu abdullah uçgun