Gök Gürültülü Sağanak Yağış Geliyor

Alaşehir Manşet Haber - Alaşehir'de sağanak ve gök gürültülü yağış bekleniyor! Sağanak geçişleri sırasında dolu yağışı olabilir!

Reklam
Reklam

 

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; İç Ege'de yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor. Alaşehir’de ise Perşembe, Cuma ve Pazar günlerine dikkat. 

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; Trakya Kesimi, İç Ege, Doğu Akdeniz'in toroslar mevkii, İç Anadolu’nun kuzeyi, Karadeniz'in iç kesimleri, Doğu Anadolu'nun kuzeyi ile Sakarya, Bilecik, Bursa, Zonguldak, Bartın çevreleri, Kastamonu'nun kıyı ilçeleri, İstanbul'un batı ilçeleri ve Çanakkale'nin doğu ilçelerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların Edirne ve Kırklareli çevrelerinde kısa süreli ve yerel olmak üzere kuvvetli olması bekleniyor.

Alaşehir'de ise Perşembe günü öğleden sonra hafif olarak başlayacak olan yağışlı hava, Cuma ve Pazar günleri de devam edecek. Yer yer gök gürültülü sağanak yağış geçişlerinin olacağı tahmin edilirken, geçişler arası dolu yağışı olabileceği belirtildi. 


alaşehir hava durumu alaşehir 45 günlük hava durumu alaşehir mynet alaşehir dolu