Genç Bilaller sesleriyle mest etti, İl birincisi Alaşehir'den çıktı

Alaşehir Manşet Haber- İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri arasında geleneksel olarak yapılan "Genç Bilaller Ezan Okuma Yarışması" yapılan finalle sona erdi.

Reklam
Reklam

Soner VATANSEVER- Alaşehir Manşet Haber-Manisa il genelinde İmam hatip okulları arasında yapılan Genç Bilaller Ezan Okuma Yarışmasına katılan Şehit Alper Zor İmam Hatip Ortaokulu öğrencisi Samet Tıknaz İl geneline birici oldu.

Alaşehir Şehit Alper Zor İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Ali Uysal konu ileilgiliyaptığıaçıklamada: Başarılı bir Eğitim Öğretim yılı geçirdiklerini belirterek: "Uzun bir pandemi sürecinden sonra özel bursluluk sınavı yaparak okula öğrenci kabul ettik. Bu yıl da İl genelinde yapılan yarışmalarda okulumuz büyük bir atak yapmıştır.  Manisa İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından her yıl organize edilen Genç Bilaller Ezan Okuma Yarışmasına katılan okulumuz öğrencisi Samet Tıknaz İl genelinde birinciliği kazanmıştır. Yarışmalar devam etmekte yapılacak olan yarışmalarda da derece elde edeceğimize inanıyorum" dedi. 

Yarışmada birincilik kazanan Samet Tıknaz ve öğretmenleri Alaşehir İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Güneş'i makamında ziyaret etti. Yarışmalarda başarılı olmanın, üstelik birinci olabilmenin çok çok önemli olduğunu söyleyen İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Güneş, birincilerin unutulmayacağını belirterek: "Başarılı olan öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dilerim. Öğrencilerimizin yetişmesinde ve başarılarında emeği geçen tüm öğretmenlerimizi de ayrıca tebrik eder, hepsini canı gönülden kutlarım" ifadelerini kullandı. 

alaşehir Şehit alper zor İmam hatip ortaokulu alaşehir İmam hatip alaşehir ortaokul genç bilaller ezan okuma yarışması