Gediz Elektrik'ten Fatura Borçlarına Taksit İmkanı

Alaşehir Manşet Haber - Koronavirüs salgını nedeniyle tüm dünyada olduğu gibi ülkemiz de zor günlerden geçiyor. Bu zor dönemde Gediz Elektrik, elektrik faturalarını ödeyemeyen müşterileri için kredi kartına 9 aya varan taksitle fatura ödeme imkanı sağlayacağını duyurdu.

Reklam
Reklam

 

Gediz Elektrik Perakende, pandemi döneminde elektrik faturalarını ödeyemeyen müşterileri için kredi kartına 9 aya varan taksitle fatura ödeme imkanı sunacağını duyurdu. 

Manisa, Aydın, Denizli, Muğla ve İzmir illerinde elektrik tedarik faaliyetlerini sürdüren ve beş milyon müşterisine hizmet sunan Aydem ve Gediz Elektrik Perakende, içinde bulunduğumuz zorlu dönemde müşterilerine önemli bir kolaylık sağlayacak. 

Yapılan açıklamada Haziran’da başlayan normalleşme sürecinin kademeli şekilde 1 Temmuz 2020 itibarıyla tamamlanacağı ve enerji sektörünün eski işleyişine geçeceği belirtilerek, COVID-19 döneminde elektrik faturalarını ödeyemeyen müşterilerin 1 Temmuz’dan önce Müşteri İlişkileri Merkezleri’nden veya Online İşlemler üzerinden fatura borçlarını kredi kartına 9 aya varan taksitlendirmeyle ödeyebilecekleri vurgulandı.

gediz elektrik kesintisi izmir gediz elektrik fatura ödeme - kredi kartı ile gediz elektrik e-arşiv fatura sorgulama gediz elektrik gediz elektrik borç taksit