Galatasaray'ın 26. Şampiyonluğu Alaşehir'de Büyük Coşkuyla Kutlandı

Alaşehir'de Galatasaray'ın şampiyonluğu büyük coşkuyla kutlandı. Süper Lig'in 33. haftasında Galatasaray, sahasında Antalyaspor'u 4-2 mağlup ederek üst üste dördüncü, toplamda ise 26. şampiyonluğunu ilan etti.

Maçın sona ermesinin ardından Alaşehir’de sarı-kırmızılı taraftarlar sokaklara akın etti. Ellerinde Galatasaray bayraklarıyla araç konvoyları oluşturan taraftarlar, şehir merkezinde uzun süre kutlama yaptı. Cumhuriyet ve Demokrasi Meydanı başta olmak üzere birçok noktada toplanan taraftarlar, meşaleler yakıp tezahüratlar eşliğinde şampiyonluğu kutladı.

Araçlardan çalan marşlar ve korna sesleri gece boyunca ilçe genelinde yankılanırken, vatandaşlar da kutlamalara yoğun ilgi gösterdi. Bazı taraftarlar formalarıyla sokaklarda yürüyüş yaparken, çocukların da kutlamalara katıldığı görüldü.

Kutlamalar sırasında polis ekipleri şehir merkezinde güvenlik önlemleri alırken, herhangi bir olumsuzluk yaşanmadığı öğrenildi.

alaşehir galatasaray alaşehir gs alaşehir taraftar alaşehir kutlama