Futbolcunun Transfer Ücreti Bir Çuval Üzüm

Alaşehir Manşet Haber - Manisa'da eşine az rastlanır bir olay yaşandı. Tepeköyspor futbol takımı, Kemerdamlarıspor takımından Olcay Yel isimli futbolcuyu, 1 çuval kuru üzüm karşılığında renklerine bağladı.

Reklam
Reklam

 

Soner Vatansever / Alaşehir Manşet Haber - Manisa 1. Amatör Lig'de mücadele edecek Tepeköyspor futbol takımı, Kemerdamlarıspor'dan Olcay Yel isimli futbolcuyu 1 çuval kuru üzüm karşılığında transfer etti.

Manisa'da iki futbol takımı arasında bir futbolcu için ödenen transfer ücreti duyanlara tebessüm ettirdi. Tepeköyspor futbol takımı, Kemerdamlarıspor'da top koşturan Olcay Yel'in transferi için bir çuval kuru üzüm teklif etti. Kemerdamlarıspor'da bu teklifi geri çevirmeyerek anlaşmaya yeşil ışık yaktı. 

Anlaşma sonucu Kemerdamlarıspor futbol takımının resmi facebook hesabından yapılan yazılı açıklamada; "Kulübümüz  oyuncularından Olcay Yel için Tepeköyspor ile "1 çuval kuru üzüm" transfer ücreti karşılığı anlaşmaya  varılmıştır. Oyuncumuza bundan sonraki futbol hayatında başarılar diler, Kemerdamlarıspor'a yapmış olduğu hizmetler için teşekkür ederiz" ifadeleri kullanıldı.

tepeköyspor kemerdamlarıspor bir çuval üzüm transfer manisa bir çuval üzüm transfer