Fiyat Artışlarına Tepki İçin Kilometrelerce Yürüdü

Alaşehir Manşet Özel Haber - Gıda ürünlerinde yapılan faiş fiyat artışları nedeniyle bir vatandaş, ilerleyen yaşına rağmen protesto yürüyüşü yaptı.

Reklam
Reklam

Salihli’de yaşamını sürdüren 64 yaşındaki emekli mali Müşavir Erdinç saraç, son günlerde üst üste özellikle gıda ürünlerinde yapılan faiş fiyat artışları ile üretici ve vatandaşları mağdur eden aracıları protesto etmek amacı ile önceki gün Manisa merkezden Salihli’ye yürüdü. Saraç, sabah saat 08.05’te Manisa Şehirler arası Oto Garı önünden başlattığı yürüyüşü, molalar dahil 15 saat 20 dakikada tamamladığını söyledi.

Salihli’de yaşamını sürdüren 64 yaşındaki emekli mali Müşavir Erdinç Saraç, son günlerde üst üste özellikle gıda ürünlerinde yapılan faiş fiyat artışları ile üretici ve vatandaşları mağdur eden aracıları protesto etmek amacı ile önceki gün Manisa’dan Salihli’ye yürüdü.

Manisa Şehirlerarası Oto Garıönünden önceki gün sabah saat 08.05 sıralarında başlattığı yürüyüşü, molalar dâhil 15 saat 20 dakikada tamamladığınıbelirten emekli mali Müşavir Erdinç saraç,” Son aylarda üst üste gelen zamlar, özellikle gıda ürünlerinde üreticiler ile vatandaşları mağdur eden aracıları protesto etmek amacı ile yürüyüş yapmaya karar verdim. Lisanslı doğa yürüyüşçüsü olduğum için yol güzergâhı olarak Manisa- Salihli arasını belirledim. Manisa Şehirlerarası Oto Garı önünden önceki gün sabah saat 08.05 sıralarında yürüyüşe başladım. Manisa- Turgutlu arasındaki güzergâhı 6 saatte gerçekleştirdim ve 15 dakika mola verdim.  Turgutlu’dan Saat 14,15’te yola çıktım. Saat 19,00’da Ahmetli’ye geldim.15 dakikalık molanın ardından saat 19,15’te Ahmetli’den yola çıktım. Saat 21’de Sart’a geldim. 21.15’te yola çıktım gece saat 23.20’te Salihli’deki Cumhuriyet Mahallesi Atatürk Caddesi üzerindeki evimin önüne geldi. Yorucu ama benim için güzel ve anlamlı bir yürüyüş oldu. Tekrar söylüyorum. Bu yürüyüşteki amacım özellikle gıda ürünlerinde gerçekleştirilenfaiş fiyat artışları ile üreticileri ve vatandaşlarımızı mağdur eden aracı firmaları protesto etmek içindir ”dedi.

erdinç saraç salihli haber zam tepki yürüyüşü alaşehir haber sitesi