Fırat Yılmaz Çakıroğlu Alaşehir'de Anıldı

Üç yıl önce Ege Üniversitesi Kampüsü'nde çıkan kavgada PKK'lı bölücüler tarafından şehit edilen Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü 4'üncü sınıf öğrencisi Fırat Yılmaz Çakıroğlu, Alaşehir Ülkü Ocakları tarafından hazırlanan törenle anıldı.

Reklam
Reklam

Alaşehir Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı, 2015 yılının Şubat ayında Ege Üniversitesi'nde haince bir saldırıya uğrayarak şehit olan Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü 4'üncü sınıf öğrencisi Şehit Fırat Yılmaz Çakıroğlu’nun vefatının 3. yıldönümü nedeniyle lokma hayrı düzenledi.

Ege Üniversitesi’nde öğrenci görünümlü teröristler tarafından şehit edilen Fırat Yılmaz Çakıroğlu’nun ülküsünün peşinde, vatanı uğrunda canını verdiğini belirten Alaşehir Ülkü Ocakları Başkanı Hakan Turan, “Ülkü ve milliyetçilik ekseninde etrafında vatansever gençleri toplayan, birlik ve beraberliği ilmek ilmek işleyen ve Türk milliyetçiliğini Ege Üniversitesinin her yerinde haykıran, şehidimiz Fırat Yılmaz Çakıroğlu’nu vefatının yıl dönümünde rahmet ve minnetle anıyoruz. Vefatının yıldönümü sebebiyle lokma hayrı düzenledik. Allah razı olsun insanlarımız lokmalarımızdan yediler ve  şehidimiz Fırat Yılmaz Çakıroğlu'nun ruhuna  dua ettiler" dedi.
 



alaşehir ülkü ocakları fırat yılmaz çakıroğlu alaşehir ülkü ocakları hakan turan