Filenin Sultanları Durdurulamıyor

Alaşehir Manşet Haber - Türkiye Voleybol Federasyonu Bayanlar 2. Ligi'nde mücadele eden Alaşehir Belediyespor, Marmaris Akademi Gençlik Spor Kulübü'nü 3-0 yenerek ligdeki 7'inci maçını da kazandı.

Reklam
Reklam

 

Türkiye Voleybol Federasyonu Bayanlar 2. Ligi'nde mücadele eden Alaşehir Belediyespor, Marmaris Akademi Gençlik Spor Kulübü'nü 3-0 yenerek ligdeki 7'inci maçını da kazandı. Ligde namağlup liderlik mücadelesi veren Filenin Sultanları, 25.11.2018 tarihindeki ligin diğer namağlup takımı olan Gelişim Koleji ile oynayacakları maçta da galibiyeti hedefliyor.

Alaşehir Belediyesi Kapalı Spor Salonunda oynanan maçta, Marmaris Akademi Gençlik Spor Kulübü'nü 25-11, 25-10, 25-7'lik skorlar ile 3-0 yenen Alaşehir Belediyesi Bayan Voleybol takımı 7'de7 yapmayı başardı. Bu galibiyet ile yenilmezlik serisini sürdüren filenin sultanlarında karşılaşmanın en skorer ismi 10 sayı ile Revşen Başboğa oldu. Revşen Başboğa'yı ise 9 sayı ile Ceren Atilla takip etti. 

Alaşehir Belediyesi Voleybol takımı attığı etkili servisler ile rakibine sahayı dar etti. Baş antrenör Gül İlter maçın ardından "Ligdeki 7 maçımızı da kazanarak çok mutlu olduk. Galibiyet serisini devam ettirmek istiyoruz. 8'da 8 yapmak hedefimiz. 25.11.2018 tarihinde ligin diğer namağlup takımı olan Gelişim Koleji ile önemli maç oynayacağız. Rakibimizi yenmek istiyoruz. Galibiyet serimiz ile Alaşehir'deki spor severler ve voleybol tutkunlarını yeniden salona çektik. Bundan sonraki maçlarımızda da tüm Alaşehirlileri, Alaşehir Spor Salonu'nda bizi izlemeye davet ediyorum" dedi.

Alaşehir Belediyespor Voleybol Takımı Oyuncuları; 2 Reyyan Kanbur, 3 Asli Yilmaz, 6 Duygu Sipahi, 7 Sevinc Senkus, 8 Yildiz Begum Kanat, 9 İrem Seyhan, 11 Zeynep Kocak, 13 Ceren Çelik, 16 Ceren Atila, 17 Revşen Basboga, 18 Tülay Öner

Soner VATANSEVER / ALAŞEHİR MANŞET

 

 

 


alaşehir alaşehir spor alaşehir voleybol alaşehir voleybol takımı marmaris akademi gençlik spor kulübü gül İlter