Fatih Çataldere; "Yarım Asırlık Emanete Sahip Çıkacağız"

Alaşehir Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi, pandemi nedeniyle ertelenen seçimli genel kurulunun 16 Temmuz 2021 tarihinde gerçekleştireceğini duyurdu. Kooperatifin merhum Başkanı H. Gündüz Karaoğlan'ın vefatından sonra, yönetim kurulu başkanlığına gelen Süleyman Kalbur, seçimli genel kurul ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Reklam
Reklam

 

Alaşehir Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Süleyman Kalbur, Covid 19 salgını nedeniyle ertelenen kooperatifin seçimli genel kurulunun 16 Temmuz 2021 tarihinde, Tatlıcı Kenan Etkinlik Salonu’nda saat 10.30’da gerçekleştirileceğini açıkladı.

Kalbur, konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, “Bilindiği üzere, pandemi salgını nedeniyle kooperatifin genel kurulu ertelenmişti. Geçtiğimiz hafta, Manisa’da yapılan toplantıda seçimli genel kurulun 16 Temmuz Cuma günü yapılması kararlaştırıldı. Takvim işliyor, ortaklarımıza davetiyeleri çıkarılmıştır. Yönetim kurulu olarak, aynı ekiple, gençlerin önünü açmak adına; çıraklığını ve kalfalığını kuruluşumuzda başarıyla tamamlayan, genç, dinamik ve dürüst, Alaşehirlilerinin yakinen tanıdığı Fatih Çataldere kardeşimizi aday olarak siz değerli ortaklarımıza sunuyoruz. Türkiye genelindeki kooperatifler arasında sıfır takip ile ilk sıralarda bulunan ve hayata geçirdiği başarılı yatırım ve hizmetlerle Alaşehir’e değer katan kuruluşumuzun, yarım asırlık emanete sahip çıkmak için yola çıkıyoruz. Bu yolda Rabbim bizleri mahcup etmesin diyor, siz değerli ortaklarımızdan destek bekliyoruz.”dedi

ÇATALDERE: "BAYRAĞI DAHA DA İLERİYE TAŞIMAK İÇİN ADAY OLDUM"

Kooperatifin Yönetim Kurulu kararıyla başkan adayı olan Fatih Çataldere, aynı ekiple yola çıktıklarını belirterek, “Yarım asırdır zirvede olan bayrağı daha da ileriye taşımak için aday oldum. Öncelikle; şahsımı bu kutlu göreve layık gören yönetim kurulumuza ve değerli ortaklarımıza teşekkür ediyor, şükranlarımı sunuyorum. 14 yıldır kuruluşumuzun her kademesinde ortaklarımıza hizmet verdim. Çıraklığımı ve kalfalığımı tamamladığımı düşünüyor, bilgi, birikim ve tecrübemle esnaf ve sanatkarlarımıza en iyi hizmeti vereceğime inanıyorum. Bu sağlam temeller üzerine kurulmuş, esnaf bir ailenin esnaf çocuğu olarak, sektörün derdi ile dertlenmiş, sıkıntılarına çözüm aramış, yol göstermiş, sevincine ve mutluluğuna ortak olmuş bir kardeşiniz olarak sizlere hizmet etmeye, hizmetkar olmak için aday oldum. Tüm ortaklarımızdan destek bekliyoruz. Mevlam, gönlümüzden geçeni hakkımızda hayırlı, hakkımızda hayırlı olanı gönlümüze razı eylesin.”şeklinde konuştu.

 

 

alaşehir fatih çataledere alaşehir esnaf ve sanatkarlar kredi ve kefalet kooperatifi fatih çataldere alaşehir esnaf ve sanatkarlar kredi ve kefalet kooperatifi seçim alaşehir esnaf ve sanatkarlar kredi ve kefalet kooperatifi