Evi Yıkılmak Üzere Olan Yaşlı Kadın Destek Bekliyor

Alaşehir Manşet Haber - Yalnız yaşayan 78 yaşındaki yaşlı kadın, oturduğu evinin bakımı ve tamiratı için yetkililerin ve hayırseverlerin desteğini bekliyor.

Reklam
Reklam

 

Soner Vatansever / Alaşehir Manşet Haber - Alaşehir’e bağlı ve yasa gereği mahalleye dönüştürülen Göbekli Köyü’nde yaşamını sürdüren 78 yaşındaki Kamile Uysal, oturduğu evinin çatısının yıkılma tehlikesi ile karşı karşıya kaldı.Uysal, evin bakımı ve tamiratı için yetkililerin ve hayırseverlerin desteğini beklediğini söyledi.  

Alaşehir’e 27 km uzaklıktaki Göbekli Mahallesi'nde yaşamını sürdüren 78 yaşındaki Kamile Uysal oturduğu kâgir evin (kâgir: taş ya da tuğladan yapılmış olan yapı) çatısının yıkılma tehlikesi ile karşı karşıya kaldı. Oturduğu evin yıkılmak üzere olduğunu belirterek maddi durumunun iyi olmadığını söyleyen Uysal, evinin yapılması için yardım talebinde bulundu.

Kagir evde yaşamını sürdüren Kamile Uysal,”14 yıl önce eşim Süleyman Uysal vefat edince tek başıma kaldım. Oturduğum ev gördüğünüz gibi kerpiçten. Çatısı yıkıldı yıkılacak. Yağmur yağdığı zaman sular evin içine akıyor. Öncelikli olarak evin çatısı yapılmalı. Yaptıracak imkanım, gücüm yok. Evimde mutfak yok. Buz dolabı ve çamaşır makinesini ise sağolsun hayır severler verdi. Evin bakım ve tamiratı için yetkililer ve hayır severlerin desteğini bekliyorum" dedi.



alaşehir alaşehir haber sitesi alaşehir yardıma muhtaç alaşehir yaşlı kadın