Evden Eve Taşımacılıkta Özveri ve Güvenin Adı Oldular

Alaşehir Manşet Haber - Dünyayı etkisi altına alan corona virüsü endişesi Türkiye'yi sardı. Manisa'nın Alaşehir İlçesi'nde evden eve nakliyat işi yapan Kayalı Taşımacılık firması ise, corono virüse karşı aldığı tedbir ve uygulamalar ile taktir toplamayı başardı.

Reklam
Reklam

 

Alaşehir'de evden eve nakliyat işi yapan Kayalı Taşımacılık firması, corono virüse karşı aldığı tedbir ve uygulamalar ile taktir topladı. 

Alaşehir ve çevre ilçelerinde faaliyet gösteren evden eve taşımacılık firması Kayalı Taşımacılık firması, gerek corono virüse karşı aldığı tedbir ve uygulamalar, gerekse de iş disiplini ve özverili çalışmaları ile vatandaşlardan tam not aldı. Taşıma yapılacak ev ile taşımanın yapılacağı boş evde lisanslı dezenfektan ürünler ile dezenfektan çalışması yapan firma, corono virüse karşı adeta savaş açtı. Yapılan çalışmaları değerlendiren Kayalı Taşımacılık firma sahibi İbrahim Kayalı, "Her biri alanında uzman olan çalışma arkadaşlarımız ile birlikte Alaşehir ve çevre ilçelerinde müşterilerimize nakliyat hizmeti sunmaktayız. Bugüne kadar yapmış olduğumuz sayısız eşya taşıma hizmeti sayesinde oldukça fazla tecrübe kazanmış olan firmamız bu sayede müşterilerine profesyonel evden eve taşıma hizmeti sunabilmektedir. Evden eve nakliyat hizmetinde en önemli hizmetlerden bir tanesi olan eşya paketleme hizmeti mutlaka kusursuz şekilde sunulması gerekmektedir. Taşıma sırasında eşyalara zarar gelme olasılığını ortadan kaldırmak için eşya paketleme hizmetini kusursuz şekilde sunmanız en önemli kuraldır. Bu konu, Kayalı Nakliyat firması olarak en önem verdiğimiz konuların başında gelir. Bununla birlikte en fazla önem verdiğimiz bir diğer konu ise hijyen" ifadelerini kullandı. 

Firma, Corono Virüse Savaş Açtı

Tüm dünyayı ve ülkemizi etkisi altına alan corono virüse karşı firma olarak savaş açtıklarını belirten İbrahim Kayalı, "Firma olarak almış olduğumuz tedbir ve uygulamalar ile corono virüse karşı tam anlamıyla savaş açtık. Taşıma yapılacak ev ile nakliyenin yapılacağı alan tamamen lisanslı olan Aniospray Quick Yüzey Dezenfektanı ile her şeyden önce güzel bir şekilde ilaçlanır. İlaçlamanın ardından profesyonel taşıma ekibimiz ile taşıma işlemi gerçekleştirilir. Bu sayede müşterilerimiz, gönül rahatlığı ile yeni evlerine yerleşmektedir. Taşınma işi yorucu ve yıpratıcı bir iştir. Profesyonel ekibimizle birlikte taşınacak vatandaşlarımızı yormadan, yıpratmadan tüm eşyalarını güvenle paketler, kırılacak eşyaları ayrıca sağlam çifte paketleme sistemi ile kırılmadan yeni evlerine ulaştırıyoruz. Yapmış olduğumuz bu uygulamalar ile de müşterilerimizden olumlu geri dönüş ve taktir alıyoruz. İşi espiriye dökecek olursak, biz bu işin Vakko'suyuz diyebilirim. Vatandaşlarımız bizlere www.kayalitasima.com kurumsal websayfamız, kayalievdenevetasima 

resmi facebook hesabımız veya alasehirkayalievdenevetasima instagram hesabımızdan ulaşabilirler" dedi.  







kayalı evden eve taşıma alaşehir evden eve taşıma alaşehir eşya taşıma alaşehir nakliyat alaşehir evden eve nakliyat