Evde Paketleme İşi Başvurusu - 2023 Başvuruları Başladı!

Evde paketleme işi başvurusu nasıl yapılır? İŞKUR ilanlarında evde paketleme işlerini nasıl bulabileceğinizi sizler için açıkladık! Başvuru detaylarını şimdi öğrenin...

Reklam
Reklam

Evde paketleme işi başvurusu, özellikle ev hanımları tarafından merak ediliyor. Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) iş ilanları ve evde paketleme işleri ile ilgili duyurular özellikle evden çalışmak isteyen ev hanımları tarafından yakından takip ediliyor. Peki, evde paketleme işi İŞKUR tarafından veriliyor mu? Bu konuyu yakın merceğe aldık…

Ev hanımlarına iş imkanı sunan İŞKUR'un evde paketleme işlerine olan talep her geçen gün artış gösteriyor. İŞKUR üzerinden evde paketleme işi başvurusu, başvuru formu ve gerekli şartların sağlanması ile oldukça kolay… İşte detaylar!

Evde Paketleme İş Başvurusu Başladı Mı?

Ev hanımlarına maddi destek sağlamak, ev ve ülke ekonomisine destek olmak üzere geliştirilen İŞKUR'un evden paketleme işi, birçok sektöre ait farklı ürünlerden oluşuyor.

İŞKUR aracığı ile başvurulan paketleme işlemleri eve teslim edilmesiyle de çok fazla beğeni topluyor. Son zamanlarda en çok tercih edilen işlerden olan evde paketleme işinde çorap, toka, mandal gibi ürünlere yer veriliyor.

Evden çalışacak ev hanımlarına gönderilen ürünler paketledikten sonra belirlenen iş tamamlama süresi zarfında teslim ediliyor.

Evde paketleme işi için İŞKUR'da yayınlanan ilanlardan kendinize uygun olan ilanı belirleyebilirsiniz. Bir an önce meslek sahibi olmak ve ek gelir elde etmek için İŞKUR üzerinden bir profil oluşturabilir, güncel ilanları takip edebilirsiniz.

Öneri içerik: İŞKUR Ev Hanımlarına Maaş Veriyor Mu?

Evde Paketleme İşi Hangi İşlerden Oluşur?

Ev hanımlarına destek olmak amacı ile İŞKUR'un desteklediği evde paketleme işleri yapılıyor. Nikah şekeri, sabun, tel toka, mandal, çorap gibi birçok üründen oluşan paketleme ve poşet katlama gibi işleri ev hanımlarına evden para kazandırıyor.

Bu projeye katılan kadınlar, ev ekonomisine ve ülke ekonomisine katkı sağlıyor. Hem meslek sahibi olan hem de para kazanan kadınlar kendilerine uygun olan işi İŞKUR web sitesi üzerinden belirliyor ve evde paketleme işi başvurusu yapıyor. Başvuru sonucuna göre hızlıca evden çalışamaya başlayabiliyor.

Evde Paketleme İşi Başvurusu Nasıl Yapılır?

Evde paketleme işi başvurusu İŞKUR şubelerinden ya da İŞKUR web sitesi üzerinde yapılabilir. Evde paketleme işi başvurusu İŞKUR aracılığıyla şu şekilde yapılabilir:

İş başvurusunda bulunmak için bağlı olduğunuz ilçenin İŞKUR şubesine gidebilirsiniz. İŞKUR evde ek iş başvuru formunu doldurduktan sonra yetkililer sisteme kaydınız yapar.

Formu doldurduktan sonra İŞKUR evde paketleme işine başvurmak isteyen ev hanımlarının eğitim sertifika belgeleri meslek danışmanı tarafından kaydedilir.

Kayıt sonrası ise alınan iletişim bilgileri sisteme eklenir. Sistemde kaydı ola kişiye uygun evde paketleme işi geldiği zaman iletişim bilgileri üzerinden İŞKUR tarafından SMS gönderilir. Gelen SMS’e göre işi kabul eden ev hanımları hemen çalışmaya başlayabilir.

Bir diğer seçenek olarak İŞKUR resmi web sitesi üzerinden başvuru ise İŞKUR adresine giriş yapmakla başlar. E-Devlet şifrenizle giriş yaptıktan sonra kendiniz için bir "iş arayan" profili oluşturmanız gerekir.

Sonrasında iş ilanları kısmına gelerek bulunduğunuz şehri seçebilirsiniz.

Arama kısmına “paketleme” yazarak iş ilanlarına ulaşabilirsiniz.

Böylece başvurularınız daha kolay ve daha düzenli takip edebilirsiniz.

NOT: İŞKUR’da Profil oluşturduktan sonra İŞKUR'un web sitesine giriş yapın. İş arama kısmında paketleme işi ilanları arayabilirsiniz. Filtreler aracılığı ile kendinize en uygun ilanları bulduktan sonra ilgilendiğiniz ilanı seçip iş detaylarını inceleyebilirsiniz. İlgilendiğiniz ilana başvuru yapmak üzere İŞKUR sistemi üzerinden işlemlerini gerçekleştirebilirsiniz.

Evde paketleme işi başvurusu sürecini tamamladıktan sonra ilgili ilanın sonuçlarını ve başvuru durumunu profiliniz üzerinden takip edebilirsiniz.

Evde Paketleme İşi Kazancı

Evde paketleme işi başvurusu yapan ev hanımları hem meslek sahibi hem de gelir sahibi olma imkanı elde eder. İŞKUR evde paketleme işlerinde ev hanımları genellikle, mandal, çorap, sabun, tel toka, takı tasarım, hediyelik eşya, peçete halkası gibi farklı işler ile uğraşır.

El çabukluğu gerektiren bu işler günlük ortalama 4 saat çalışma gerektirir. Ev kadınları bu işler sayesinde aylık belli bir miktar para kazanabilir, ev ekonomisine katkıda bulunabilir. Kazanç miktarı ise yaptığınız işe bağlı olarak değişiklik gösterir.

Günümüzde paketleme işleri, işin kapsamına göre birim bazında 0,50 TL – 3 TL arasında kazanç sağlar.

Düzenli paketleme yaptığınızda aylık 15.000 TL gibi kazançlara ulaşabilmeniz mümkündür.

İŞKUR Evde Paketleme İşi Güvenilir Mi?

Evde paketleme işi, özellikle ek gelir elde etmek isteyen ve evden çalışabilen ev hanımları için iyi bir alternatif olabilir. Ancak, bu işi yapmak için güvenilir işverenler ile bir araya gelmek gerekir. Piyasada birçok dolandırıcı firma ve kişiler olduğu unutulmamalıdır.

Bu kötü niyetli kişi ve firmalar, evde paketleme işi yapmak isteyen kişileri ikna ederek para, kimlik bilgisi veya IBAN gibi bilgileri alır. Sonrasında ise ne yazık ki bu kişileri mağdur ederler.

Bu sebeple evde paketleme işi ararken bazı noktalara dikkat etmeniz gerekir. İşte dikkat edilmesi gereken noktalar:

İnternet üzerinden paketleme işi ile ilgili araştırma yaparken, firmaların şikayet sitelerindeki yorumları inceleyin ve olumsuz yorumları mutlaka dikkate alın.

Evde paketleme işi başvurusu için sizden kapora, sigorta ya da vergi adı altında para talep eden kişiler olabilir. Bu tür istekler kanuna aykırı olduğu için bu kişilerden uzak durun.

İŞKUR gibi resmi kurumlar aracılığı ile evde paketleme iş başvurusu yapın. Böylece hem güvenilir bir iş yapabilirsiniz hem de haklarınızı savunabilirsiniz.

Evde paketleme işi yaparak kazanç sağlayabilir, ev ekonomisine katkıda bulunabilirsiniz. Daha fazla gelir elde etmek için daha fazla ürün paketlemeniz ve daha fazla firma ile bir araya gelebilirsiniz.

Öneri içerik: Milli Eğitim Bakanlığı Tablet Başvurusu

Evde Paketleme İşi Başvurusu Detayları

İŞKUR aracılığı ile evde paketleme işi başvurusu yapmak oldukça kolay. İŞKUR, Türkiye İş Kurumu’nun resmi iş bulma sitesidir. Bu sitede hem kamu hem de özel sektörde çok sayıda ilan yer alır. İŞKUR, iş arayanlara, özellikle ev hanımlarına meslek edindirme kursları ve istihdam garantili projeler gibi fırsatlar da sunar.

İŞKUR’a üye olmak ve iş ilanlarını takip etmek için web sitesi üzerinden profil oluşturabilir, siz de paketle iş başvurunuzu yapabilirsiniz.

Evde paketleme işi yapmak için web sitesi dışında en yakın İŞKUR şubesine giderek kayıt yaptırmanız gerekir. Ayrıca kayıt öncesi İŞKUR evde ek iş başvuru formunu doldurmanız gerekir. Başvuru yapan ev hanımlarının eğitim sertifika belgesi İŞKUR meslek danışmanı tarafından sisteme kaydedilir.

evde paketleme işi başvurusu işkur evde paketleme işi evde paketleme işleri