Esnaf Odası Başkanlarından Kınama!

Alaşehir Manşet Haber - Alaşehir Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi bilgilendirme toplantısında yaşananlar sonrası Alaşehir Esnaf Odalarından ortak basın açıklaması ile tepki yağdı.

Reklam
Reklam

 

Alaşehir Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi bilgilendirme toplantısında Kefalet Başkanı Halil Gündüz Karaoğlan'ın yapmış olduğu konuşma sonrası, Alaşehir Esnaf Odası Başkanı Ahmet Kıymık, Alaşehir Bakkallar Odası Başkanı Halil Günay, Alaşehir Sabit Pazarcılar ve Manavlar Odası Başkanı Ümit Marhan, Alaşehir Şoförler Odası Başkanı Şevki Ağırbaş, Alaşehir Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Muhsin Çalışkan ve Alaşehir Kahveciler Odası Başkanı Ali Arslan yapmış oldukları ortak basın açıklaması ile tepkilerini dile getirdiler.

Esnaf Odalarının Yapmış Oldukları Yazılı Basın Açıklaması;

"24.03.2019 PAZAR GÜNÜ ALAŞEHİR YILDIRIM DÜĞÜN SALONUNDA, ALAŞEHİR ESNAF VE SANATKARLAR KREDİ VE KEFALET KOOPERİTİFİ BİLGİLENDİRME TOPLANTISI YAPILDI. BU TOPLANTIDA ÜYELERE ÇEŞİTLİ HEDİYELER DAĞITILDI. KEFALET BAŞKANIMIZ HALİL GÜNDÜZ KARAOĞLAN'IN KONUŞMA YAPTIĞI SIRADA ESNAFLARDAN BİR KİŞİ HEDİYELERİN NEREDEN ALINDIĞINI SORMASI ÜZERİNE BAŞKAN KARAOĞLAN, "İSTANBUL'DAN ALINDI" DİYE CEVAPLANDIRDI. ESNAFIMIZ NEDEN ALAŞEHİRDEKİ ESNAFLARIMIZDAN ALINMADI DİYE SORDU. BU SORU ÜZERİNE ALAŞEHİR ESNAF KEFALET BAŞKANI HALİL GÜNDÜZ KARAOĞLAN CEVABEN, "BU DAĞITTIMIZ EŞYALARI ALAŞEHİR'DEN ALSAYDIK, ALAŞEHİR ESNAFI ÇÜRÜK, ÇARIK VE BOZUK MALLARI SATIYOR" DİYE CEVAP VERDİ." 

DEĞERLİ ESNAF VE SANATKARIMIZ. SİZLERİN SAYESİNDE HEDİYE DAĞITAN VE O MAKAMLARI İŞKAL EDEN KEFALET BAŞKANININ SİZ DEĞERLİ ESNAFIMIZA BU SÖZLERİ SÖYLEMEYE, AŞAĞILAMAYA HAKKI YOKTUR. HANGİ ZOR ŞARTLARDA ESNAFLIK YAPTIĞINIZI, PARA KAZANDIĞINIZI, EVİNİZE BİR LOKMA EKMEK GÖTÜRMEK İÇİN NASIL ÇABA GÖSTERDİĞİNİZİ BİZLER BİLMEKTEYİZ. BU NEDENLE ALAŞEHİR'DE BULUNAN ESNAF VE SANATKAR ODA BAŞKANLARI OLARAK SİZ DEĞERLİ ESNAFLARIMIZ ADINA KENDİSİNİ KINIYORUZ. BU KONUDA ESNAFIMIZDAN ÖZÜR DİLENMESİNİ BEKLEMEKTEYİZ. BU AÇIKLAMAYI GEÇ YAPMAKTAKİ SEBEBİMİZ DE KEFALET BAŞKANI HALİL GÜNDÜZ KARAOĞLAN'IN GEÇEN SÜRE İÇERİSİNDE ESNAFLARIMIZA BİR AÇIKLAMA YAPAR MI DİYE BEKLEDİK. FAKAT GEÇEN SÜRE İÇERSİNDE KENDİSİNDEN BİR AÇIKLAMA GELMEDİ.

KAMUOYUNA SAYGIYLA DUYRULUR.

Alaşehir Esnaf Odası Başkanı Ahmet Kıymık

Alaşehir Bakkallar Odası Başkanı Halil Günay 

Alaşehir Sabit Pazarcılar ve Manavlar Odası Başkanı Ümit Marhan 

Alaşehir Şoförler Odası Başkanı Şevki Ağırbaş

Alaşehir Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Muhsin Çalışkan 

Alaşehir Kahveciler Odası Başkanı Ali Arslan



alaşehir esnaf odası alaşehir esnaf odası başkanı ahmet kıymık alaşehir bakkallar odası alaşehir bakkallar odası başkanı halil günay alaşehir sabit pazarcılar ve manavlar odası alaşehir sabit pazarcılar ve manavlar odası başkanı Ümit marhan alaşehir Şoför