Eşmeliler, Spor Gecesinde Buluştu

Alaşehir'de yaşayan Eşmeliler, Eşmeliler Spor gecesinde buluştu.

Reklam
Reklam

 

Alaşehir’de yaşayan Eşmeliler, Eşmeliler Spor birlik ve beraberlik gecesinde buluştu. Belediye Sarıkız Sosyal Tesislerinde dün gece saat 20:00 de toplanan Eşmeliler, birlik içersinde ve kulüplerinin arkasında olduklarını gösterdiler.

Geceye, Alaşehir Belediye Başkanı Ali Uçak, Alaşehir CHP ilçe Belediye Başkan Adayı Ahmet Öküzcüoğlu ve Eşi, CHP Alaşehir İlçe Başkanı Ahmet Akgündüz, Eşmeli olan Alaşehir Emniyet Müdürü Mustafa Zorpuzan ve eşi, ve yine Eşmeli olan Alaşehir Maliye Müdürü Kazım Yıldız ve eşi, Manisa il meclis üyesi Av. Bilgihan Noyan, Ziraat Odası Başkanı Nejdet Türk, Alaşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ahmet Kıymık, Alaşehir Ülkü Ocakları Başkanı Uğur Güzel,Alaşehir Belediye Spor Başkanı Derman Özdemir, Yenimahalle Spor Kulübü Başkanı Murat Biber, Özdemler Tur sahibi Yaşar Demirel, Yenimahalle muhtar adayı Sinan Demir protokolde yerlerini aldılar.

Çok sayıda üst düzey misafirin bulunduğu gecede, Eşme’den gelen müzisyenler Nafi Yavaşça, Ozan Yavaşça, Ercan Kaya, Cem Kaya Eşme türküleriyle geceyi renk kattılar.

Geceye katılan misafirleri Kulüp Başkanı Mustafa Koç tarafından, üzerinde Eşmeliler Spor logosu ve Türk bayrağı olan sarıklar hediye edildi.

Kulüp Başkanı Mustafa Koç yaptığı açılış konuşmasında; “Alaşehir’de yaşayan Eşmeliler olarak, sorumluluk alarak kulübümüzü kurduk. Amacımız Eşmeli gençler ile Alaşehirli gençleri birleştirip, onurlu, ahlaklı sporcular yetiştirip, Türk futboluna hediye etmektir. Eşmeliler Spor bir okuldur. Başarımız mezun ettiğimiz öğrencilerle ölçülecektir. Bu gün gecemize katılan tüm misafirlerimizi teşekkür ediyorum. Alaşehirde yaşayan Eşmeliler birlik içersinde olmayı devam edecektir.” dedi.

Belediye Başkanı Ali Uçak “her zaman Eşmeliler ve Eşmeliler Spor’un yanında oldum. Bundan sonrada yanlarında olacağım” dedi.

CHP ilçe başkan adayı Ahmet Öküzcüoğlu “yerel belediyelerin, amatör kulüpleri destek olması gerekir. Çünkü bu kulüplerimizin hiç bir geliri yok. İmkanlarım dahilinde Eşmeliler Spor’un yanında olmaya çalışacağım” dedi.

Daha sonra yöresel oyunlarla devam eden gecede özellikle Futbolcuların neşeli olduğu görüldü. Gecede futbolcular adına konuşan Kaptan Orçun Uysal “bu kadar destek alan takım arkadaşlarım adına söz veriyorum, bu sezon sonuna kadar şampiyonluk için ne gerekiyorsa yapılacaktır.” dedi.

Gecede el dokuması Eşme Kilimi açık arttırma ile kulüp yararına satıldı. Yoğun çekişme içersinde geçen müzayede de, misafirlerimizden Belediye Başkanı Ali Uçak ve Ahmet Öküzcüoğlu’nun çekişmesi dikkatleri çekti. Ancak açık arttırmayı kazanan Alaşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ahmet Kıymık oldu. 5.000 TL. ile açık arttırmayı kazanan Ahmet Kıymık “her zaman bu kulübün arkasında olacağım” dedi. Bunun üzerine CHP Alaşehir Belediye Başkan adayı Ahmet Öküzcüoğlu “bende kulübe 5.000 TL. bağışlıyorum” dedi. Alaşehir Belediye Başkanı Ali Uçak “Her zaman Eşmeliler Spor’un yanında olacağım, bende kulübe 20.000 TL. bağışlıyorum” dedi.

Bol eğlence içersinde geçen gecede; Eşme yöresi oyunları oynandı. Günün anısına fotoğraflar çektirildi.

alaşehir alaşehir haber alaşehir eşmeliler alaşehir eşmeliler spor kulübü