Elektrik Direğinin Altında Kalan Çocuk Hayatını Kaybetti

Alaşehir Manşet Haber - Alaşehir'de talihsiz bir kaza sonucu üzerine elektrik direği devrilen 11 yaşındaki Ege Eymen Gülentürk yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Reklam
Reklam

 

Fatih Mahallesi Dedekorkut Caddesi üzerinde elektrik direklerini değiştiren özel bir firmaya ait çalışanların  yaptığı çalışma esnasında  çevrede oynayan Ege Eymen Gülentürk(11) devrilen direğin altında kalarak hayatını kaybetti.

Olay saat 18.00 sıralarında aydınlatma direği değiştiren özel firmaya ait çalışanların iş makinesi ile değiştirmek için kaldırdıkları direğin halattan çıkması sonucu düşmesi ile, olay yerinde top oynayan ve kaçan topu almaya gelen Ege Eymen Gülentürk direğin altında kaldı.  

Ağır yaralanan ve 112  acil servis ekipleri tarafından hastaneye kaldırılan Ege Eymen Gülentürk kaldırıldığı özel hastanede hayatını kaybetti. Alaşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri  Olayla ilgili şüpheli şahıs iş makinesini kullanan E.T (56) ve  çalışan M. K  (42) isimli şahısları göz altına aldı. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.



ege eymen gülentürk ölüm alaşehir son dakika ölüm alaşehir haber sitesi alaşehir son dakika haberleri