Ege  Karate Ligi Kuruldu

Alaşehir Manşet Haber - Ege Karate Ligi Kuruldu. Ege Karate Ligi ilk etap müsabakalarının 29-30 Aralık 2018 tarihleri arasında Manisa ve İlçelerinde yapılması kararlaştırıldı.

Reklam
Reklam

 

Türkiye Karate Federasyonu Uşak İl Temsilcisi Dinçer Güngör, Muğla il Temsilcisi Mustafa Kıvrak ve Karate milli Takım Antrenörü Bilal Gültekin’in öncülüğünde başlatılan çalışmalar sonucu Ege Karate Ligi Kuruldu. Ege Karate Ligi ilk etap müsabakalarının 29-30 Aralık 2018 tarihleri arasında Manisa ve İlçelerinde yapılması kararlaştırıldı.

Türkiye Karate Federasyonu  Uşak İl Temsilcisi Dinçer Güngör, Muğla il Temsilcisi Mustafa Kıvrak ve Karate milli Takım Antrenörü Bilal Gültekin’in öncülüğünde başlatılan çalışmalar sonucu Ege Karate Ligi Kuruldu. Ankara, Bursa, Balıkesir, İzmir, Aydın, Muğla, Denizli ve Uşak’ta faaliyet gösteren Karate-Do Spor Kulüpleri Temsilcilerinin katılımı ile gerçekleştirilen toplantıda Ege  Karate Ligi’nin Merkez Hakem Kurulu Başkanlığına Uluslar arası karate Hakemi Erdal Kurç ,Organizasyon Kurulu başkanlığına Denizli Bölgesi’nden Erdoğan Balık’ın getirildi toplantıda, farklı illerde yapılacak olan Ege Karate Ligi  ilk etap müsabakalarının 29-30 Aralık 2018 tarihleri arasında Manisa ve İlçelerinde yapılması kararlaştırıldı.
 

Ege Karate Ligi Kurucularından Milli Takım Antrenörü Bilal Gülten konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada,” Türkiye Karate Federasyonu Uşak İl Temsilcisi Dinçer Güngör, Muğla il Temsilcisi Mustafa Kıvrak ve Karate milli Takım Antrenörü Bilal Gültekin’in öncülüğünde başlatılan çalışmalar sonucu Ege Karate Ligi’ni Ege Karate Ligi Kuruldu.  Önceki gün Salihli Öğretmen Evi Konferans Salonu’nda gerçekleştirdiğimiz toplantıda, Ankara, Bursa, Balıkesir,  İzmir, Aydın, Muğla, Denizli ve Uşak’ta faaliyet gösteren Karate-Do Spor Kulüpleri Temsilcileri ile bir araya gelerek çalışmaları değerlendirdik. Ege Karate Ligi’nin Merkez Hakem Kurulu Başkanlığına Uluslar arası karate Hakemi Erdal Kurç, Organizasyon Kurulu başkanlığına Denizli Bölgesi’nden Erdoğan Balık’ın getirildi. Ege Karate Ligi ilk etap müsabakalarının 29-30 Aralık 2018 tarihleri arasında Manisa ve İlçelerinde yapılması kararlaştırıldı. Uşak, Muğla Fethiye ve Aydın Kuşadası’nda yapılacak olan etap maçlarının ardından müsabakaların finali ise İzmir’de olacak.Final’de kategorilerinde ilk 4’e giren sporcular İstanbul’da yapılacak olan Karate Biz finallerine katılacak”dedi.
 


ege karate ligi karate