Duru Ürküt'e Belediye Başkanından Sürpriz

Alaşehir Manşet Haber - Alaşehir'de araba çarpması sonucu ağır yaralanan Duru Ürküt bir günlüğüne Belediye Başkanı oldu.

Alaşehir'de, 18 Mart 2022 günü yolun karşısına geçmek isterken otomobil çarpması sonucu ağır yaralanan 12 yaşındaki ortaokul öğrencisi Duru Ürküt’e Alaşehir Belediye Başkanı Ahmet Öküzcüoğlu tarafından sürpriz yapıldı. Duru Ürküt  Manisa Celal Bayar Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde 11 günü entübe olmak üzere 3 hafta tedavi gördükten sonra , evine dönüp,  sağlığına kavuşmayı beklerken, belediye başkanı Ahmet Öküzcüoğlu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda bir günlüğüne belediye başkanlığını yürütmesini istedi.  Duru Ürküt Kurtuluş Mahallesi’nde bulunan evlerinden babası Halil Ürküt tarafından uğurlanırken,  annesi Emine Ürküt ile birlikte belediye başkanlığı makam arabasıyla , alınarak belediye başkanlığı makamına getirildi. Belediye çalışanları ve Belediye başkanı Ahmet Öküzcüoğlu tarafından kapıda karşılanan Duru Ürküt belediye başkanlığı makamına oturdu. 

Belediye başkanı Ahmet Öküzcüoğlu, başkanlık koltuğuna  Duru Ürküt’ü oturtarak, bu gün belediye başkanı sensin,  bu gün  birim amirleri seninle birlikte olacaklar, dedi.   
Belediye başkanı Ahmet Öküzcüoğlu, tüm yurttaşlarımızın  23 Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramlarını kutluyorum. Çocuklar bizim geleceğimiz. Onların yüzünün gülmesi bizim de yüzümüzü güldürüyor. Çok başarılı ve nitelikli çocuklar yetiştirmemiz gerekiyor. Duru’da bu çocuklarımızdan birisi. Duru kızımız bir trafik kazasına maruz kaldı. Hızlı giden bir vatandaşımız Duru’ya maalesef çarptı. Duru zorlu bir süreçten geçti. Bşta yürüyemiyordu, ödemleri vardı, kalçada kırıkları vardı. Duru kızımız iyileşti, artık yürüyebiliyor. Konuşamıyordu, artık konuşabiliyor. Bu gün Duru kızımız başkanımız. Alaşehir’in idaresi Duru kızımıza emanet. Onlar gittikleri her yere dostluğu kardeşliği götürüyorlar, bizde gençlerimizin o dostluklarına vizyonlarına güveniyoruz. İnşallah Duru da bu gün Alaşehir’i başarıyla yürütecek. 

İlk sözü araç sürücülerine olan Duru Ürküt  “ Trafik Kurallarına uygun bir şekilde araba kullanalım, lütfen “  dedi.  Birim amirleriyle tanıştı. Alaşehir Belediyesi  avukatı Özlem Horasan ile tanışıp sohbet etti, adaletin sağlanmasını istedi. Birimlerden yeşil alanların çoğaltılmasını ve çocuklar için daha çok parklar yapılması için çalışmalar yapılmasını istedi.  
Yürümekte ve konuşmakta zorlanan Başkan Duru Ürküt annesi Emine Ürküt’ün yardımıyla Cumhuriyet Parkı’nda incelemelerde bulundu, sokak hayvanlarını sevdi. 

Kızım kazadan sonra sağ kalçasında kırık ve beyin travması nedeniyle,  11 gün entübe olmak üzere üç hafta Celal Bayar Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde tedavi gördükten sonra, taburcu oldu. Kızıma tüm Alaşehir sahip çıktı,  bir çok kişi ziyaretimize geldi, yürümekte ve konuşmakta zorluk çeken kızıma belediye başkanımız Ahmet Öküzcüoğlu sürpriz yaptı, diyerek, “Kızımın kaza geçirmesinin üzerinden bir ay geçti,  belediye başkanımızın sürprizi bizi çok mutlu etti.  Kaza sonrasındaki en güzel günümüz bu gün, yoğun bakımdan çıktıktan sonra ilk defa dışarıya çıktık, başkanımızın bu sürprizi dolayısıyla çok mutlu olduk, başkanımıza çok teşekkür ederiz, kızıma çok güzel bir moral oldu.” Dedi.
Duru Ürküt “ Belediye başkanımız Ahmet Öküzcüoğlu’na çok teşekkür ederim. Bu gün beni başkan yaptı, çok mutluyum “ dedi.   

KAZA GÜVENLİK KAMERALARINA YANSIMIŞTI

Alaşehir ilçesinde, yolun karşısına geçmek isterken otomobil çarpan 12 yaşındaki ortaokul öğrencisi Duru Ürküt ağır yaralanıp, Manisa Celal Bayar Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne sevk edilmişti. Duru  Ürküt’ün kaza anı bir iş yerinin güvenlik kamerası tarafından anbean görüntülenmişti.

Kaza, Kurtuluş Mahallesi, Süleyman Demirel Bulvarı'nda, saat 17.00 sıralarında meydana gelmişti. Yolun karşısına geçmeye çalışan ortaokul öğrencisi Duru Ürküt'e, E.M.'nin kullandığı 35 AEP 40 plakalı otomobil çarptı. Ağır yaralanan Ürküt, çevredekilerin ihbarı üzerine geçen 112 Acil Servis ambulansıyla Alaşehir Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Buradan Manisa’ya sevk edilmişti.

Benzer Haber: Feci Kazada Yaralanan Duru'dan Haber Bekleniyor Okumak İçin TIKLAYINIZ...

alaşehir kaza alaşehir duru ülküt alaşehir son dakika haberleri