Düğüne gittiler hayatlarının şokunu yaşadılar

Soner VATANSEVER / Alaşehir Manşet Haber - Alaşehir’de düğüne giden vatandaşların araçları park halindeyken kimliği belirsiz kişi veya kişilerce taş yağmuruna tutuldu. Meydana gelen olayda 2'si traktör toplam 7 araçta maddi hasar oluştu.

Alaşehir’de akıllara durgunluk veren olay Dağhacıyusuf Mahallesi'nde yaşandı. Geçtiğimiz hafta sonu Dağhacıyusuf Mahallesi'ne düğün için giden araçlardan 2 traktör ve 5 otomobil sebebi henüz belirlenemeyen bir nedenle kimliği belirsiz kişi veya kişilerce taş yağmuruna tutuldu. Camları taşlarla patlatılan, dikiz aynaları kırılan araçlar ile lastiklerine bıçak sokularak patlatılan, yağ filtreleri ve aküleri sökülerek tahrip edilen traktörlerde ciddi maddi hasar meydana geldi.

'En mutlu günümüzde neye uğradığımızı şaşırdık'

Alaşehir ilçe merkezinde ikamet eden ve düğün için arkadaşları ile birlikte Dağhacıyusuf Mahallesi'nde düğüne giden Ahmet Taşdelen isimli vatandaş "Düğüne davetliydik, arkadaşımızı en mutlu gününde yalnız bırakmak istemedik. Herşey gayet güzeldi, herhangi bir taşkınlık veya kavga durumu söz konusu olmadı. Yani ortada araçları taşlayacak bir durum söz konusu değildi. Düğünün sonlarına doğru araçların taşlandığını duyduk. Hemen araçların başına gittik ve hakikaten şok olduk. Düğünde bir çift dünya evine ilk adımlarını atıyorlar onlarla birlikte bizimde en mutlu günümüzde neye uğradığımızı şaşırdık. Benim aracın arka camını patlatmışlardı. Arkadaşımın aracının dikiz aynalarını kırmışlar ve yine camlarına taş atarak patlatmışlar. İki traktör vardı onların da lastiklerini patlatmışlar, yağ filtreleri ve akülerini söküp atmışlar. Bunu kim ne için yapar anlam veremedik. Kimseye bir düşmanlığımız yok, ortada sorun da yok. Zaten günümüzde şartlar belli, ekonomik olarak kıt kanaat geçiriniyoruz. Şimdi durduğumuz yerde bir dünya masraf çıktı. Olayı hemen jandarmaya bildirdi arkadaşlar. İnşallah bu taşkınlığı kim yaptıysa en kısa sürede bulunur ve gereken cezayı alırlar' ifadelerini kullandı.

alaşehir dağhacıyusuf alaşehir olay alaşehir 45 haber alaşehir haberleri