DSP Alaşehir'e Çıkarma Yaptı

Alaşehir Manşet Haber - Demokratik Sol Parti (DSP) Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Gündüz ve Şehzadeler Belediye Başkan Adayı Tanık Cevher ile beraberindekiler Alaşehir'e çıkarma yaptı.

Reklam
Reklam

 

Demokratik Sol Parti (DSP) Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Gündüz ve Şehzadeler Belediye Başkan Adayı Tanık Cevher, Parti Meclis üyesi adayları Manisa'nın Alaşehir İlçesi'ni ziyaret etti.

Alaşehir DSP İlçe Başkanı İbrahim Topuk ve yönetim kurulu üyelerinin de katılımıyla toplantı yapan Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Gündüz ve beraberindekiler, daha sonra sevgi yolunda esnafları ve pazar yerini ziyaret ettiler. DSP Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Gündüz,"Manisa'nın dört bir yanını ziyaret ediyoruz. Ziyaretlerde yerel yöneticileri de ziyaret ederek sorunlar hakkında bilgi alıyoruz. Eğer sessiz kalırsak bu milletin dertlerini çözüm getirilemez. Sessiz kalınırsa vatandaş doğruyu nereden öğrenecek. Ecevit'in çizdiği yolda ilerliyoruz. Gezdiğimiz yerlerde santim santim, karış karış ilerleme yapıyoruz. Bu gezilerimizin amacı, yörelerin dertlerini, sorunlarını öğrendikten sonra çözüm oluşturmak ve proje üretmek" diye konuştu.

DSP Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Gündüz projelerinden bahsederek, "Kıymetli Alaşehir'li hemşerilerim Ülkemiz siyaseten olduğu gibi ekonomik olarakta darboğazdadır. Hiçbir toplum üretmeden ülkesini kalkındıramaz. Biz Demokratik Sol partililer Rantçı değil halkçı belediyeler kuracağız. Belediyelerimizi halkla birlikte yöneteğiz. Yatırımcıları özendirip iş sahaları kurmalarını, istihdam yaratmaları için teşvik edeceğiz. insanlarımızın en büyük problemi güven ve işsizlik. Demokratik Sol parti olarak Türkiye genelinde " Cumhuriyet Kentleri" Projesi 'ni halkımıza sunuyoruz.

1. SEVGİKENT: Dürüst insan, temiz toplum, insan haklarına dayalı, hümanist, sevgi odaklı kentler.

2. HALKKENT: Halkın doğrudan yönetimde yer aldığı, denetleyebildiği, katkı yaptığı, sadece sakini değil, aynı zamanda sahibi olduğu şeffaf kentler.

3. BİLİMKENT: En son teknolojilerle, bilimin öncülüğünde kalkınan kentler.

4. DOĞALKENT: Kentlerde doğa ile iç içe bir yaşam. Doğanın korunması ve toplum yararına değerlendirilmesi.

5. KÜLTÜRKENT: Kent kültür reformu yapılması, 10 bin yıllık zengin Anadolu kültürünün değerlendirilmesi ve canlandırılması.

6. HUKUKKENT: "Adalet mülkün temelidir" anlayışının esas alındığı, temel insan hak ve özgürlüklerinin, hukukun üstünlüğünün hakim olduğu kentler.

7. ÜRETKENT: Rant ekonomisinden üreten kent ekonomisine geçiş.

8. GÜNEŞKENT: Güneş enerjisinin ve güneş kültürünün etkin kullanıldığı kentler.

9. KÖYKENT: Köye dönüş ve köy kalkınması reformu

10.TEKNOKENT: Yerli teknoloji kullanan ve kullanmakla kalmayıp teknoloji üreten kentler. 
10 reform projesinin açılımı geniş yazılımı yerel yönetimler bildirgemizde mevcuttur" ifadelerini kullandı.

Demokratik Sol Parti Alaşehir ziyaretine DSP Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Gündüz ile birlikte, DSP Manisa İl Başkanı Mesut Öztürk, Şehzadeler Belediye Başkan Adayı Tanık Cevher, DSP Yunus Emre ilçe Başkanı Eşref Yılmaz, DSP Salihli İlçe Başkanı İrfan Yılmaz, Akhisar Belediye Meclis Üyesi Adayı Seyfettin Mezinler, Şehzadeler.1. sıra Meclis Üyesi adayı Hüseyin Yıldırım katıldı. Ziyarete DSP Alaşehir İlçe Başkanı İbrahim Topuk ve çok sayıda partili eşlik etti.




dsp manisa büyükşehir belediye başkan adayı mehmet gündüz alaşehir dsp manisa dsp demokratik sol parti dsp manisa şehzadeler dsp akhisar dsp salihli dsp