DSP Alaşehir'de Aday Arayışı

Alaşehir Manşet Haber - Yüksek Seçim Kurulu'nun "seçimlere girebilir" dediği Demokratik Sol Parti (DSP) yapmış olduğu MYK toplantısında ülkenin her yanında seçime girme kararı aldı.

Reklam
Reklam

 

Yüksek Seçim Kurulu'nun seçimlere girebilir dediği Demokratik Sol Parti yapmış olduğu myk toplantısında ülkenin her yanında seçime girme kararı aldı.

Karar neticesinde toplanan Alaşehir Demokratik Sol Parti İlçe yönetimi Alaşehir'de partinin belediye başkan adayını çıkarmak için çalışmalara başladı.

31 Mart 2019 Pazar günü yapılacak olan yerel seçimler öncesi seçimlere girecek olan Demokratik Sol Parti'de aday adaylığı süreci başladı.Konuyla ilgili olarak açıklama yapan Demokratik Sol Parti Alaşehir İlçe Başkanı İbrahim Topuk; "Alaşehir ilçemizle ilgili Belediye Başkan aday adaylığı başvuruları partimiz için başlamış bulunmaktadır.Partimiz ülkemizin her yanında olduğu gibi ilçemiz Alaşehir'de de seçimlere girecektir.Ben inanıyorum ki bu seçimde ötelenmiş,kenara çekilmiş her kesimle birlikte partimiz büyük bir başarı yakalayacaktır.Demokratik Sol Parti adına aday adayı olmak isteyen arkadaşlarımız kendi özel numaram 0535 859 07 06 nolu telefondan bizlere ulaşabilirler,yanı sıra bizlerde ilçe teşkilatı olarak adaylık çalışmamıza devam ediyoruz.Ak güvercinli bayrağımızı ülkemizin birçok noktasında dalgalandıracağız"dedi.

Konuyla ilgili Ankara'da bir açıklama yapan DSP Genel Başkanı Önder Aksakal ise 
"YSK, partimizin 2019'un mart ayında yapılacak yerel yönetimler seçimlerine katılabilme yeterliliğine sahip olduğuna karar verdi. Bu karar üzerine vakit kaybetmeden seçim çalışmalarına başladık. Birçok yerde sandıklardan başarıyla çıkacağız. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Belediye başkanlığı, belediye meclisi ve il genel meclisi üyeliği görevlerini üstlenerek halkımıza, Cumhuriyetin kuruluş ruhuna sahip olarak ve demokratik sol ilkeler çerçevesinde hizmet etmeyi benimseyen tüm yurttaşlarımızı ak güvercinli mavi bayrağımızın altında toplanmaya davet ediyorum"dedi.

ALAŞEHİR MANŞET / Veli KAYA

dsp alaşehir dsp alaşehir dsp