Diker, Belediye Başkanı Ahmet Öküzcüoğlu'nu Ziyaret Etti

Alaşehir Manşet Haber - 19.ve 20. Dönem Manisa Milletvekili, Araştırmacı-Yazar Tevfik Diker önceki gün Alaşehir Belediye Başkanı Ahmet Öküzcüoğlu'nu makamında ziyaret ederek, tebrik etti.

Reklam
Reklam

 

19.ve 20. Dönem Manisa Milletvekili, Araştırmacı-Yazar Tevfik Diker önceki gün Alaşehir Belediye Başkanı Ahmet Öküzcüoğlu’nu makamında ziyaret ederek tebrik etti. Duygusal anların yaşandığı ziyarette Belediye Başkanı Ahmet Öküzcüoğlu Dikere günün anısı olarak plaket verdi.

Alaşehir’le gurur duyuyorum

19.ve 20. Dönem Manisa Milletvekili, Araştırmacı-Yazar Tevfik Diker,” Alaşehir halkı 20 Ekim 1991'de öz evlat Tevfik Diker'e tercih oylarıyla sahip çıkarak Milletvekili seçti ve tarih yazdı.31 Mart 2019'da da Ahmet Öküzcüoğlu'na sahip çıkıp, Belediye Başkanı seçti ve tarih yazdı. Alaşehir’le gurur duyuyorum. Alaşehir’de yeni bir süreç başladı. Belediye Başkanı Ahmet Öküzcüoğlu ve yönetimi ile birlikte önümüzdeki beş yıllık süreçte Alaşehir’de önemli projeleri hayata geçirmek için çalışacaktır. Belediye Başkanı Ahmet Öküzcüoğlu eşi Selen hanımla birlikte beni ziyaret ettiler. Kendilerine ‘Ankara’da hiçbir talepte bulunmadan bir fahri destekçisi olarak var olduğumu’ belirtmiştim. Tekrar söylüyorum, ‘Ankara’da hiçbir talepte bulunmadan bir fahri destekçisi olarak hizmet vermeye hazırım” dedi.

Önder ve örnek siyasetçi

Belediye Başkanı Ahmet Öküzcüoğlu ise yaptığı konuşmada, Tevfik Diker’in Alaşehir’in ve Manisa’nın değeri olduğunu, ölümsüzleştirmek için bir meydana ismini vereceklerini basın önünde kamuoyuna deklare etti.

Alaşehir’de Tevfik Diker’in ismi bir kavşağa veya parka verilecek

Belediye Başkanı Ahmet Öküzcüoğlu şöyle konuştu,” Alaşehirli, emekli subay,19.ve 20. Dönem Milletvekili, Yolsuzlukla Mücadele Derneğini kuran tek parlamenter olan Tevfik Diker adının yaşatılması için; Alaşehir-Sarıgöl Karayolu ile Devlet Hastanesi yolu üzerinde bulunan kavşaklardan biri veya bir parkın adını Tevfik Diker Parkı/Kavşağı olması için konunun ilk Belediye Meclis Toplantısına getirilmesi konusunda ilgililere talimat verdim. İşlemlerin Temmuz ayında tamamlanarak büyük bir tören ile Tevfik Diker levhasının çakılacağını medya aracılığıyla duyuruyorum”dedi.
 

alaşehir alaşehir belediye başkanı alaşehir tevfik diker alaşehir beldiye